2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوتا مرغ عشق برا دخترم گرفتم زنیکه نمیره رو تخم هاش بخوابه فقط تنگ دل شوشو میشینه می‌ترسه رومن کراش بزنه

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
اسم قشنگ بذار براشون

سالار چطوره؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سالار چطوره؟

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹