خانومای گل کدومتون ماه آخر از رنگ مو استفاده کردین ؟ آیا بی خطر هست ؟
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر پسرم استفاده کردم خداروشکر مشکلی پیش نیومد الانم ۵ سالشه. الان دوباره باردارم ماه آخر تو فکرش ...
خیلی سفید شدن موهام دوست ندارم این شکلی باشم بعد اومدنش 😩
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
یکی دو هفته قبل زایمان بزار مشکلی پیش نمیاد منم دوست دارم با رنگ و روی درست حسابی برم واسه زایمان چو ...
👌👌به سلامتی نینی بغل بگیریش🌹
سلام عزیزم پیامتون روتوی تاپیک دیدم منم هماتوم دارم ولی لکه بینی اصلا نداشتم تاحالا. امروز وارد هفته 14شدم ولی درد پریودی از اولم دارم شیافم از اول روزی یکی میزدم به نظرتون این دردا خطرناکه9