2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا ساده نباشین

234 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

خیلی از خانما میان اینجا میگن شوهرمون کتکم زد البته من مخالف این وحشی بازی ها هستم ولی علتشو نمیگن

یا خودشون مظلوم نشون میدن نامزدمون باهامون سرده

یا خیلی از دروغای دیگه

که بقیه کابرا خیلی راحت باور میکنن

باور نکنید ساده نباشین خیلی ها خودشون بدذاتن میان دروغ هم میگن 

بهشون اعتمادم نکنین درخواست دوستی دادن رد کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما راس میگی ما ک تو زندگی هاشون نیستیم فقط یه طرف داستانو میبینیم شاید واقعا زنه هم مقصره ک منجر به ...

بیشتریاشون دروغ میگن وگرنه یه مرد باید دیونه باشه یدفعه بزنه یا سرد بشه

دیروز یکی با من دردودل کرد فهمیدم دوست پسرم داره که شوهرش قاطی کرده

بیشتریاشون دروغ میگن وگرنه یه مرد باید دیونه باشه یدفعه بزنه یا سرد بشه دیروز یکی با من دردودل کرد ...

😐😐واااا پ انتظار داشته شوهرش قربون صدقش بره؟؟ هر کی دیگ بود قاطی ک هیچی مث سگ میزدش بعدم طلاقش میداد

منم موافقم 

نمیشه یک طرفه قضاوت کرد یا یه مشکلی دارن همه میگن طلاق بگیر حیف جوونیت و زندگیت اما نمیگن این خانوم داره بدیای شوهرش رو میگه و خوبیای خودش رو شاید اخلاق خودش از همسرش بدتر باشه 

کلا کاربرا راحت قضاوت میکنن و دستور طلاق رو صادر میکنن بابا زندگی که شوخی بردار نیست

معجزه کن صبر مرا 
منم موافقم  نمیشه یک طرفه قضاوت کرد یا یه مشکلی دارن همه میگن طلاق بگیر حیف جوونیت و زندگیت ام ...

منم برام جالبه چرا سریع میگن طلاق بگیر

انگار زندگی بعداز طلاق راحته