2777
2789
عنوان

چرا باید دوبار کادو بدم ؟؟؟

281 بازدید | 16 پست

خانما من خواهرم اینا قبلا خونه خریده بودن برا اولین بار منم بهش کادو دادم بعدشم اونم موقع خرید ب من کادو داده بود 

حالا خونشونو عوض میکنن مامانم میگ باید اینبارم بدی اونم ۵۰۰ 

مگ برا اولین بار نمیدن؟

یبار میدن برای بقیه فقط شیرینی یا شکلات

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ب مادرت بگو شاید بخوادسالی یبار خونه شو عوض کنه نمیشه ک هی کادو بدم

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
خودمم موندم بخدا پول نداریم تازگیا شرایطمون افتضاحه 

همینو ب مادرت بگو بایددرکت کنه ناسلامتی مادرته

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

شیرینی ببر 

کادو دیگه چرا 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نمیدونم والا اینم از مامان من در اومده 

چی بگم بنظرم نیازی نیست کادو ببری 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

ما می‌بریم هر چند بار که خونه بگیره طرف،البته چون برای بار اول نیست و بسه به شرایطم میدیم، کادو زورکی که نیست، الان ۵۰۰ تومن پولی نیست مادرتون خواسته چون تازه خونه خریده یه مقدار پول براشون جور شه تا کم و کسری و ... خونه جدید جور شه، ولی خوب شما هم الان شرایطتتون خوب نیست، هر چقدر میتونی بده بهش بگو دوست داشتم بیشتر بدم ولی الان دست و بالمون بسته هست بزار بدونه،ولی شکلات شیرینی و گل نگیر حتی اگر ۱۰۰ تومن هم میخوای بدی بزار تو پاکت بده بهتره بیشتر به درد میخوره

خودش میدونه ولی انگار ن انگار  برو تاپیک قبلیم بخون

واااااای خوندم سرصبحی اعصابم داغون شد😬🤯 واقعا باید جلوی مادرت بایستی البته بااحترام بگو ندارم من همینم مادرجان نمیتونیم ظاهرسازی کنیم والسلام🤐