2777
2789

امروز فاینال کلاس فرانسه م بود، با اینکه وسطش کلی اتفاق افتاد، از فوت یکی از اعضای نزدیک گرفته تا ایران اومدن و کلی درگیری و اعصاب خوردی. ولی نتیجه ش خوب شد 🥲❤️ خوشحالم 😍

اگه در رابطه با زبان خوندن ( انگلیسی، ایتالیایی یا همین فرانسه ) سوالی دارین خوشحال میشم کمک کنم

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واو... ماشالا👏🏻👏🏻👏🏻فک کنم کتابو قبلش رو بدنت تتو کردی....😂

چجورییی؟(از این جهت میگم که فرانسوی از دید منی که نمیخونمش سخته برا همین جای تعجب داره) 

ولی واقعا بهت تبریک میگم گل کاشتی

بنظرت توی خونه چطوری میشه انگلیسی یاد گرفت ؟ چ منابعی ؟ و..

ببین بنظرم بستگی به سطحت داره هر چی سطحت از متوسط بالاتر باشه سلف استادی راحت تره.

بنظرم از یوتیوب استفاده کن خییییییییلی عالیه کلی استاد هست که تدریس کرده کتاب های مختلف رو.

اگر میخوای با یه متد مثلا پیش بری تاپ ناچ خوبه. 

در کنارش استفاده روزمره از رادیو، پادکست، فیلم و موزیکه 

روزانه واسه خودت دایری بنویس یعنی شروع کن از حتی یه جمله دو جمله کارایی کردی یا اتفاقاتی که افتاد رو بنویس 

اگرم که قصد جدی داری میتونی حتی پکیج های افلاین استادا رو بگیری و روتین و منظم خودت بخونی

حالا اگه سطحت رو بگی شاید دقیق تر بتونم راهنماییت کنم

واو... ماشالا👏🏻👏🏻👏🏻فک کنم کتابو قبلش رو بدنت تتو کردی....😂  چجورییی؟(از این جهت میگم که ...

😂❤️ عزیزم لطف داری ممنونم 

آره خب زبانیه که واقعا باید واسش وقت گذاشت و خیلی ریزه کاری زیاد داره و حجمش بالاست ولی خب من خییییییییلی زیاد دوست دارم فرانسه رو یعنی وقتی کلاس ندارم یا دارم این زبان کار نمیکنم یا مثلا یه چیزی رو به یه زبان دیگه ای غیر فرانسه می‌شنوم یا میبینم عصبی و کلافه میشم به همین خاطر فک میکنم دلیل اصلی و اولیش علاقه و انگیزه س

ببین بنظرم بستگی به سطحت داره هر چی سطحت از متوسط بالاتر باشه سلف استادی راحت تره. بنظرم از یوتیوب ...

سطحمو دقیق نمیدونم ، چون اصلا کلاس نرفتم. هرچی یاد دارم و یاد گرفتم از مدرسه بوده یا کلمه ای بچشمم خورده 

دوستم ک زبان میره گف اگ بخوام برم کلاس یه سطخ متوسط بود اسمشو یادم نمیاد روب بالا بود گف اونو من باید برم ، 

توی یوتیوب چه استادایی رو پیشنهاد میدین

😂❤️ عزیزم لطف داری ممنونم  آره خب زبانیه که واقعا باید واسش وقت گذاشت و خیلی ریزه کاری زیاد د ...

قربونت ♡

چه انگیزه و شور و اشتیاق بالا و قشنگی داری🙂

وای منم خیلییییی فرانسوی دوست دارم اصن چه زبانشو چه کشورشو چه وایب کلاسیکشو....از همون اول برام جذاب بود زبانش. 

موفق باشی عزیزمᰔ

برای سطح مبتدی پیشنهادتون چیه؟

اگر بخواین یه کتابی رو طبق متد پبش برین ( مثل سری کتاب‌هایی که آموزشگاه ها دارن و ترمیک پیش میرن) فک میکنم بهترینش top notch و همچنین touchstone هست که البته هر دو تا اینها امریکن هستن. من خودم زمانی که آموزشگاه میرفتم کتاب های بریتیش total English رو کار میکردن که من دوستشون داشتم ولی برای شروع اصلا توصیه نمیکنم و بنظرم همون top notch از همه بهتره.

اگر برای گرامر کتابی میخواین از سری کتاب‌های English grammar in use استفاده کنید و پایه ترین سطح ش رو تهیه کنین اگر اشتباه نکنم یه راهنمای به زبان فارسی هم داره.

برای وکب یا همون لغات البته که نباید هرگز تکی تکی کلمات رو با معنی فارسی شون حفظ کنین بلکه باید در قالب جمله و متن به خاطر بسپارینشون که بنظرم برای سطح مقدماتی کتاب Oxford word skill سطح مبتدی ش که فکر کنم زرد رنگه مناسبه. برای چهار مهارت اصلی هم کلی منابع هست ولی در مرحله اول اصلا لازم نیست وقتی با یه متدی پیش برین به مرور مهارت های اصلی ( ریدینگ،  رایتینگ، لیسنینگ و سپیکینگ ) قوی میشه

برای نوشتن خودتون همون روزمره نویسی که گفتم رو انجام بدین. برای صحبت حتما طبق موضوعات کتابی که کار میکنین یا نه تو اینترنت سرچ کنین و بعدش خودتون با صدای بلند دقت کنین با صدای بلند نه تو دلتون ! حرف بزنین یادتون باشه صداتون رو ضبط کنین و بعدش گوش کنین و سعی کنین تکرار و تصحیح کنین خودتون رو... به مرور تایم صحبت تون رو افزایش بدین.

برای مهارت شنیداری، یوتیوب و گوگل! بهترینه. سرچ کنین basic English listening,  English listening  A1, English podcast for beginners, l یا چیزهایی مثل این تا بی نهایت براتون محتوا میاره. من نظرم اینه که فیلم و موزیک میتونن کمک کنن ولی منبع آموزشی نیستن. بهترین منبع همین محتواهای شنیداری آموزشی، اخبار و پادکست و کانال های آموزشی تو یوتیوبه.

برای مهارت خوندن هم کتاب اصلی تون و در کنارش داستان های کوتاه بزنین تو نت میاره.  داستان کوتاه عالیه. 

موفق باشین ❤️

سطحمو دقیق نمیدونم ، چون اصلا کلاس نرفتم. هرچی یاد دارم و یاد گرفتم از مدرسه بوده یا کلمه ای بچشمم خ ...

اصلا ایرادی نداره. من بالا یه چیزایی نوشتم اونا رو بخون.

واسه استاد من خودم شخص خاصی رو نمیشناسم ولی سرچ کنی حتی به فارسی خیلیا هستن، خودت یکی دو تاش رو نگا کن ببین با کدوم راحت تری و بهتر متوجه میشی

قربونت ♡ چه انگیزه و شور و اشتیاق بالا و قشنگی داری🙂 وای منم خیلییییی فرانسوی دوست دارم اصن چه زب ...

عزیزم نظر لطفته ❤️

ایشالله به زودی زود کنار هم تو فرانسه

تو هم موفق باشیییی