اگر بخواین یه کتابی رو طبق متد پبش برین ( مثل سری کتابهایی که آموزشگاه ها دارن و ترمیک پیش میرن) فک میکنم بهترینش top notch و همچنین touchstone هست که البته هر دو تا اینها امریکن هستن. من خودم زمانی که آموزشگاه میرفتم کتاب های بریتیش total English رو کار میکردن که من دوستشون داشتم ولی برای شروع اصلا توصیه نمیکنم و بنظرم همون top notch از همه بهتره.
اگر برای گرامر کتابی میخواین از سری کتابهای English grammar in use استفاده کنید و پایه ترین سطح ش رو تهیه کنین اگر اشتباه نکنم یه راهنمای به زبان فارسی هم داره.
برای وکب یا همون لغات البته که نباید هرگز تکی تکی کلمات رو با معنی فارسی شون حفظ کنین بلکه باید در قالب جمله و متن به خاطر بسپارینشون که بنظرم برای سطح مقدماتی کتاب Oxford word skill سطح مبتدی ش که فکر کنم زرد رنگه مناسبه. برای چهار مهارت اصلی هم کلی منابع هست ولی در مرحله اول اصلا لازم نیست وقتی با یه متدی پیش برین به مرور مهارت های اصلی ( ریدینگ، رایتینگ، لیسنینگ و سپیکینگ ) قوی میشه
برای نوشتن خودتون همون روزمره نویسی که گفتم رو انجام بدین. برای صحبت حتما طبق موضوعات کتابی که کار میکنین یا نه تو اینترنت سرچ کنین و بعدش خودتون با صدای بلند دقت کنین با صدای بلند نه تو دلتون ! حرف بزنین یادتون باشه صداتون رو ضبط کنین و بعدش گوش کنین و سعی کنین تکرار و تصحیح کنین خودتون رو... به مرور تایم صحبت تون رو افزایش بدین.
برای مهارت شنیداری، یوتیوب و گوگل! بهترینه. سرچ کنین basic English listening, English listening A1, English podcast for beginners, l یا چیزهایی مثل این تا بی نهایت براتون محتوا میاره. من نظرم اینه که فیلم و موزیک میتونن کمک کنن ولی منبع آموزشی نیستن. بهترین منبع همین محتواهای شنیداری آموزشی، اخبار و پادکست و کانال های آموزشی تو یوتیوبه.
برای مهارت خوندن هم کتاب اصلی تون و در کنارش داستان های کوتاه بزنین تو نت میاره. داستان کوتاه عالیه.
موفق باشین ❤️