2777
2789

من 2هفتس تقریبا حس میکنم افسرده بدی شدم. قشنگ حال خودمو میفهمم تغییر کردم. حالم بده. همش غر میزنم. ناراحتم. هیچی خوشحالم نمیکنه. کوچکترین چیزی ناراحتم میکنه. گریم دم مشکمه. 

شوهرم میخاد نزدیکی.. حسی ندارم. اصلا ترجیح میدم بهم دست نزنه. من اصلا اینجوری نبودم. حس میکنم سنگینی بدی افتاده تو زندگیم. احساس خیلی بدی دارم

چیکار کنم  آخه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با زور ک نمیشه دس بزنه چرا اینجوریه 

با زور کاری نمیکنه. میگم حال ندارم درک میکنه. اما یه موقع هایی میگم خب این چه گناهی کرده. اجازه میدم اما هیج لذتی نمی‌برم. به روش نیاوردم اصلا. 

این حرفتون مثل این میمونه یکی وسط جاده وایسه بگه کسی که یخواد بمیره میمیره

خب دلش نمیخواد رابطه جنسی داشته باش زور ک نیس پس شوهرش باید بره با یکی دیگ 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
حتماً بهش بگو   حالت بی دلیل بده  که ازت مواظبت کنه ناراحتت نکنه      ...

ناراحت که... اوووووف. بهم بگه تو گریم میگیره. گریه نه گررررررررریه. اونم مثلا میاد درستش کنه مسخره بازی در میاره من بدتر میشم میگم مسخره میکنی. اما واقعا حالم خوب نیست

خب دلش نمیخواد رابطه جنسی داشته باش زور ک نیس پس شوهرش باید بره با یکی دیگ 

فکر میکنم شما درکی از زندگی زناشویی ندارین ایشون حالات روحیشو از همسرش مخفی کرده و باهاش سرد شده ببینید بهتون پیشنهاد میکنم کتاب مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن رفتار کن رو حتما بخونید خصوصیات جالبی از مردا دستگیرتون میشه توی این کتاب گفته شده آقایون مهمترین چیز توی زندگی براشون رابطه جنسیه و اگه نداشته باشن دست به هرکاری قادرن بزنن

ناراحت که... اوووووف. بهم بگه تو گریم میگیره. گریه نه گررررررررریه. اونم مثلا میاد درستش کنه مسخره ب ...

میفهمم  منم مثل خودتم    بهش بگو زمانی ک ناراحتم  فقط بغلم کن    یا هر چی ک خودت دوست داری