2777
2789
عنوان

کسی جدیدا IVFیا IUI انجام داده؟

691 بازدید | 28 پست

سلام دوستان گلم. اگه کسی جدیدا انجام داده میشه لطفا بگه هزینه اش چقدره؟ و کدوم بیمارستان انجام داده؟

اصلا بیمه تکمیلی یا تامین اجتماعی بهش تعلق میگیره؟

یا توی بیمارستان های دولتی ارزون تر انجام میشه؟

ممنون میشم ازتون اگه راهنمایی کنيد   

من وسط راهم ابن سینا تهران چند تا بیمه قبول میکنن اگر قبول کنن بیمه رو هزینه نداره

ابن سینای قلهک میرین؟ خوبه؟؟ من یکی از دوستام  نیخواد انجام بده 

دنبال یه جاییه که خلوت و خوب باشه. دکترشم خوب باشه؟

هزینشو گفتن چقدر؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکبرآبادی تهران رفتم. دولتیه. تازه دو جلسه رفتم ولی هیچی دستم نیومده. همه چی گُنگه. راضی نیستم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
برای تعیین جنسیت قبل بارداری میخوام

یعنی طبیعی میتونی باردار شی ولی میخوای بری ivf

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره همونجا بد نیس ولی رفت و امد زیاد داره نباید خسته شی زنگ بزنی ب صندوقش هر هزینه ای بخوای میگه

ممنونم

انشالله به زودی  شما انتقال بدی و  با جواب مثبت  بیای❤️

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
فرقشون چیه و هزینشون چقدره

فرق ivf و iui???

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یعنی طبیعی میتونی باردار شی ولی میخوای بری ivf

بله . البته فکر میکنم مشکلی نداشته باشم ایشالله که نداشته باشم. چون من دوتا دختر دارم و الان پسر میخوام 

دوست دارم یه روشی رو انجام بدم گه صد درصد پسر بشه