روناکی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 557 عنوان کسی جدیدا IVFیا IUI انجام داده؟ 691 بازدید | 28 پست سلام دوستان گلم. اگه کسی جدیدا انجام داده میشه لطفا بگه هزینه اش چقدره؟ و کدوم بیمارستان انجام داده؟اصلا بیمه تکمیلی یا تامین اجتماعی بهش تعلق میگیره؟یا توی بیمارستان های دولتی ارزون تر انجام میشه؟ممنون میشم ازتون اگه راهنمایی کنيد 1402/06/27 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 تا جایی که میدونم اگه بخاطز ناباروری بخوای انجام بدی یه درصدیشو بیمه تکمیلی میدهمرکزم که زیاده مام. ابن سینا و...دولتی هم رویان زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 من وسط راهم ابن سینا تهران چند تا بیمه قبول میکنن اگر قبول کنن بیمه رو هزینه نداره ابن سینای قلهک میرین؟ خوبه؟؟ من یکی از دوستام نیخواد انجام بده دنبال یه جاییه که خلوت و خوب باشه. دکترشم خوب باشه؟ هزینشو گفتن چقدر؟ زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
روناکی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 557 تا جایی که میدونم اگه بخاطز ناباروری بخوای انجام بدی یه درصدیشو بیمه تکمیلی میده مرکزم که زیاده مام ... برای تعیین جنسیت قبل بارداری میخوام
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3933 من اکبرآبادی تهران رفتم. دولتیه. تازه دو جلسه رفتم ولی هیچی دستم نیومده. همه چی گُنگه. راضی نیستم هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 برای تعیین جنسیت قبل بارداری میخوام بچه اول؟ زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32266 برای تعیین جنسیت قبل بارداری میخوام یعنی طبیعی میتونی باردار شی ولی میخوای بری ivf مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 اره همونجا بد نیس ولی رفت و امد زیاد داره نباید خسته شی زنگ بزنی ب صندوقش هر هزینه ای بخوای میگه ممنونمانشالله به زودی شما انتقال بدی و با جواب مثبت بیای❤️ زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32266 فرقشون چیه و هزینشون چقدره فرق ivf و iui??? مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
روناکی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 557 یعنی طبیعی میتونی باردار شی ولی میخوای بری ivf بله . البته فکر میکنم مشکلی نداشته باشم ایشالله که نداشته باشم. چون من دوتا دختر دارم و الان پسر میخوام دوست دارم یه روشی رو انجام بدم گه صد درصد پسر بشه
روناکی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 557 اسی تاپیک زدی ولی جواب نمیدی..همش این طرف اون طرفی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 ببخشید هستم به خدا