2777
2789
عنوان

سلام شوهرم کلاعوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از اسمت پیداست ک باید نیش دار پست بذاری

نیش دار نبود مخاطب نیش دار گرفت مردایی که بعد ازدواج معتاد و رفیق باز میشن زنهاشون کم کاری کردن محبتی در اون حین مراقبت از شوهراشون

کاربر ۹۵ هستم 
چرا می‌ترسی عزیزم بچه تا 7 سالگی با مادرشه طبق قانون، اگ میدونی حرف شنوی از کسی داره ب اون بگو، یا ح ...

اره اتفاقا ب مادرشوهرم گفتم ب دوستش زنگ بزنه بگه آخه یکی دوتانیستن خیلی هستن پاتوق دارن زیاد

بچه ها اهرم فشار نشن بهتره اخه اونا چ گناهی دارن

منم اصلا موافق این قضیه نیستم ولی وقتی شوهرش اینکارو می‌کنه و فکر می‌کنه طرف هر کاری می‌کنه به خاطر بچه ها مجبوره بمونه باید این نقطه ضعف رو گرفت ازش

یه شب گزاشتم رفتم دعواگرفتم روزبعدیادش رفت بخاطربچهابرگشتم

بخاطر اینک عجله کردی، میدونم سختته، اما وقتی چند روز تنها بمونه گشنگی تشنگی بی زنی، و تنهایی تو خونه بکشه قدرتو میفهمه، چ برسه ک دوتا بچه کوچیک هم رو دوشش باشه ک پدرش در میاد 

💜💙🧡💚💛❤️خدایا همه مارو به آرزوهای قشنگمون برسون

عزیزم من ی چیزی بهت میگم.اویزه گوشت کن.اگر دوست داشتی استفاده کن.

من خودم از خیانت و لاس زدن دارم مینالم.و ی بچه دارم دومی رو هم بخاطر بچم باردار شدم.چرا؟چون قصد طلاق ندارم.راهشو ندارم(طبق دلایل کاملا موجه)الانم نشستم سر زندگیم.بزرگترین ضربه ای ک بهش زدم این بود ک دیگر منه عاشق پیشه رو نخواهد داشت.خودمو ازش گرفتم.

با خانوادم با بچم با بچه تو شکمم زندگی میکنم.

الان هم اگر تو تمام تلاشتو کردی و نتونستی کاری کنی و توان مقابله نداری.و زورت نمیرسه.رهاش کن‌.تا ببینه دیگ کسیو نداره مراقبش باشه.دلش برای سلامتیش بسوزه.خودتو ازش بگیر.با بچه هات باش.

اونارو اهرم فشار نکن اون طفل معصوما کاری ب این قضایا ندارن.

اون داره ب خودش ضرر میرسونه.ی روزی میشه دست از پا درازتر و با تنی پربیماری برمیگرده و میبینه ک تورو نداره

اره اتفاقا ب مادرشوهرم گفتم ب دوستش زنگ بزنه بگه آخه یکی دوتانیستن خیلی هستن پاتوق دارن زیاد

آفرین ب مادرشوهرت بگو حتما حتما زنگ بزنه بهشون هرچن تا خری ک هستن، ی چیز دیگ ک خواستی حساب کار دستش بیاد بچه هاتم با خودت بردار ببر، اگ جلوتو گرفت بگو تو اگ دلسوز بچه هاتی لااقل بخاطر بچه هات این کارو نمیکردی، بچه هاتم مطمن باش پدری ک با رفیق وقتشو بگذرونه و عرق بخوره نمیخان، ببین اگ خانواده شوهرت هواتو دارن حتی قهر کن برو خونه اونا، اونام راهش ندن خونشون، بزار تنهایی بکشه، کدوم یکی اب دوستاش ی لیوان آب یا ی لقمه نون دستش میدن

💜💙🧡💚💛❤️خدایا همه مارو به آرزوهای قشنگمون برسون