2777
2789

بچه ها شما عاشق هستین؟

به چیا فکر میکنین؟

من همش به خودم میگم نه بابا توهم نزن اون کجا عاشقته بعد میگم نه فلان کارو کرد پس علاقه داره

یا خیییییلی بهش فکر میکنم از غذا ‌و خواب افتادم

دلم قیلی ویلی میره

توروخدا حرف بزنید باهام😭

یعنی نسبت به همه ی جنس مخالفا اینطوری؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پسرارو نمیشناسی.. یک حرکت میکنن برای اونا بچه بازیه ولی برای دخترا حرکت عاشقونه اس..چون ذهن دخترا احساسیه..

منم ی زمانی مثل تو بودم.. اما بدون الکی وقتتو سر اینا هدر نده... هرپسری بخاد اعتراف کنه و بیاد جلو همون اول میاد..

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

اووووووووه از سن ۱۶ تا ۲۰ سالگی هی کراش پیدا میکنی و هی باهاش خاطره سازی میکنی.البته فقط تو خیالت.

دوره قشنگیه سخت نگیر بخودت.ولی جدی هم نگیر تا یه واکنش قطعی ندیدی.

خدایا شکرت...
نه یه بنده خدایی که غریبس

حس ایشونو هم نسبت به خودتون میدونین؟ یعنی اوشون هم عاشق شماس؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
حس ایشونو هم نسبت به خودتون میدونین؟ یعنی اوشون هم عاشق شماس؟

ببین رفتارای خیلی عجیبی در مقابل من داره مثلا خیییلی خیره میشه هی میبینمش ولی اخمم میکنه نه دلیل نکاهشو میفهمم نه اخمشو