2777
2789
عنوان

کیا گواهینامه ماشین گرفتن؟

121 بازدید | 12 پست

سخته یا آسون؟ 

چقدر طول میکشه تا گواهینامه رو‌ گرفت؟

پشت ماشین میشینین استرس ندارین خانما؟

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه ساله گرفتم شیش ماهه اول ترس داشتم با  اول شهر رد شدم بار دوم گرفتم

چن بارم‌ در حد سپر زدن تصادف کردم ولی الان راننده افرود و جاده ام😘

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

آسونه عزیزم خیلی آسون تر از چیزی ک فک کنی. من همش دانشگاه بودم تو امتحانات نمی‌تونستم آزمون بدم و اینا حدود ۶ ماه طول کشید. اوایل استرس داره بعد ی مدت اوکی میشی. فقط همیشه یادت باشه احتیاط کن. دلم تنگ شده برا رانندگی خیلی وقته استراحت مطلقم🥺

بستگی ب خوده آدم داره سختی اسونیش

من خودم هر دوتا امتحانمو بار ادل قبول شدم، برای آیین نامه چند صفحه از کافی‌نت نمونه سوال بود ک گرفتم و خوندم و همونا اومد، کتابو نخوندم فقط تابلو هارو نگا کردم، برای تو شهری ام با اینک شب تا صب بیدار بودم و کار میکردم و ساعت 10 بدون هیچ خواب یا استراحتی رفتم امتحان، با کلی استرس و مطمئن بودم قبول نیستم، و قبول شدم خوشبختانه، فقط خیلی استرس داشتم پاهام میلرزید، ولی درکل بگم با تجربه الانم میگم اصلا استرسی نداشته باش حالا چ بار اول چ بار دهم، مهم اینکه قبول بشی، منی ک بار اولم بوده دیگ فک نکنم بشینم پشت ماشین، چون باردار شدم بعدم دیگ درگیر بچه داری، اما طرف بعد از ده بار هم آیین نامه هم تو شهری قبول شده، سریع شوهرش ماشین براش خرید و رانندگی میکنه، مهم اینکه تمرکز کنی یاد بگیری همین 

💜💙🧡💚💛❤️خدایا همه مارو به آرزوهای قشنگمون برسون
من سه ساله گرفتم شیش ماهه اول ترس داشتم با  اول شهر رد شدم بار دوم گرفتم چن بارم‌ در حد سپر زد ...

خداروشکر عزیزم😍

آسونه عزیزم خیلی آسون تر از چیزی ک فک کنی. من همش دانشگاه بودم تو امتحانات نمی‌تونستم آزمون بدم و ای ...

اخه الهی...

ای جانم ان شاالله بسلامتی فارغ بشی و بعد با کوچوی نازت بشینی و بری گردش😘❤️