2821
2789

اول اینو بگم کاربری مال دو نفره تاپیک ها برای دختر خالمه و من اولین بارمه تاپیک میزنم 

بچه ها خیلی دلم گرفته 

کسی و ندارم باهاش درد و دل کنم شوهرم خب خیلی آدم سردیه خیلی بی حوصله هست یعنی برا همه چی وقت داره جز من گریه ام بند نمیاد دلم شکسته 

چند سال پیش هم بهم خیانت کرد اون بیشتر باعث شد ازش سرد بشم  ازم تعریف نمیکنه ازم دفاع نمیکنه البته مشکلی نبوده که بخواد ازم دفاع کنه اما می‌دونم نمیکنه انگار دوستم نداری برعکس من من خیلی زود ازدواج کردم الان نگین اشتباه خودت بود اره بوددد اما واقعا نمی‌دونستم فقط ۱۴ سالم بود 

فقط برای رابطه میاد و میچسبه بهم ... خیلی خستم

حالا یه چیزی می‌خوام بگم سرم نریزید 

شاید حق نداشته باشم اما دلم عشق میخواد 

عشق یکطرفه خیلی عذااابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضی ادما سردن از لحاظ احساسی محبتشون کمه ولی مطمعنا ته قلبش دوست داره  کاش میرفتید پیش مشاوره

نمی‌دونم چرا زبونم پیشش باز نمیشه 

نه دوست داشتنی در کار نیست می‌دونم ..

فقط برای رابطه میاد و میچسبه بهم ... خیلی خستم حالا یه چیزی می‌خوام بگم سرم نریزید  شاید حق ن ...

خوب ما زنا خیلی احساسی هستیم حق داری شوهر خواهر منم سرده خواهرم سر این موضوع افسردگی گرفته ولی من بهش میگم سعی کن خودت واسه خودت همه کس باشی اول خودت خودتو دوست داشته باش من با اینکه شوهرم خیلی محبت داره بهم ولی از یه زمانی خودم عاشق خودم شدم و احساس میکنم به عشق اون نیازی ندارم من با خودم عشق میکنم البته فک نکنی خود شیفته شدما نه اصلا ولی از لحاظ روحی خیلی قوی شدم 

خوب ما زنا خیلی احساسی هستیم حق داری شوهر خواهر منم سرده خواهرم سر این موضوع افسردگی گرفته ولی من به ...

من می‌دونم چی میگی خودمم یه مدت همینجوری بودم امشب کم آوردم ولی ...

میگم کاش میشد حس عاشقی و تجربه کنم اینکه یکی دوستت داشته باشه خیلی قشنگع

عزیزم یه راهکاری هم هست من که بهش معتقدم و نتیجه گرفتم بنویس هر چی را که میخوای مثلا بنویس خدایا شکرت که شوهرم با احساسه و عاشق منه چون من لیاقت دوست داشته شدنو دارم 

هر شب بنویس و از بابتش خدارو شاکر باش و اینو حس کن از ته قلبت حتما نتیجه میبینی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز