2777
2789
عنوان

دودلم عروس هلندی بخرم یا نه

52 بازدید | 4 پست

من خیلی شک دارم عروس هلندی بحرم اخ میترسم وقت کافی نداشته باشم چون دانش اموز نهمی هستم ۷ تا ۳ هم مدرسه هم خیلی هم تحقیق کردم جفت هم نمیخوام 

اگ جفت مرغ عشق بگیرم چی 

[QUOTE=310610274]اگر وقت رسیدگی و تمیز کردنشونو مداری هیچکدوم رو نخر مگه اینکه مامانت دوستشون داره و با رضایت بهشون ر ...[/QUOT

نه کلا هم داداشم هم مامانم میترسن 

یک ساعت وقت بس نی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=310610274]اگر وقت رسیدگی و تمیز کردنشونو مداری هیچکدوم رو نخر مگه اینکه مامانت دوستشون داره و ...

نمیدونم چقدر وقت میخوان،اما میدونم پرنده واکسن میخواد،ویتامین میخواد ،حرف زدن و تمیز کردن میخواد ،از همه مهمتر پرهاشونو که تکون میدن پرهای ریزشون میپاشه اطراف و اگر کسی آلرژیداشته باشه براش خوب نیست،