2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اروم باش شاید واقعا مال اون نیست  تو نیکی سیاست مداره یه دقیقه فکر کن اگر مال اوت بود نی ...

شاید فراموش کرده اخه کف ماشین نبود که بگم از جیب دوستاش افتاده در ماشین یه جایی هس واس وسیله گذاشتن اونجا بود 

شاید فراموش کرده اخه کف ماشین نبود که بگم از جیب دوستاش افتاده در ماشین یه جایی هس واس وسیله گذاشتن ...

با دوستاش بیرون نبوده ؟

شاید اونا گذاشتن

من نمیخوام الگی بهت امیدواری بدم 

اما میگم تو بهتر از همه شوهرت و میشناسی آدم با سیاست صد بار چک میکنه همه چیزو

اره استفاده میکرد

الان بارداری، ناراحتیت به بچه منتقل میشه، دلتو بسپر به خدا، انشاءالله که داره راست میگه. 

میفهمم که چقد حس بد و دردناکیه ها، ولی فعلا خودتو اذیت نکن، ولی بیشتر دقت کن به رفتارا و کاراش.  

نمیدونم خیلی سیاست مداره کلا دیگه نمیشناسمش ازش نفرت دارم داغونم کرد

عزیزم نفرت شما رفته رفته زیاد میشه،قلبتُ سیاه میکنه که حتی نسبت به تربیت بچه و محبتت کم میشه،صادقانه بشین باهاش حرف بزن،بگو تو شرایط روحی خوبی نیستی و این موضوع برام حل نشده و بگو تو من احساس تنفر ایجاد کردی،بهش بگو هر چه زودتر این موضوع رو برام روشن کن اگه میخوای مثل قبل باشیم یا یه خانواده شاد باشیم،در غیر این صورت یک درصد هم اعتماد نداری بهش،گره رو با دست باز کن نه دندون که بشه گره کور

عزیزم نفرت شما رفته رفته زیاد میشه،قلبتُ سیاه میکنه که حتی نسبت به تربیت بچه و محبتت کم میشه،صادقانه ...

اخه انجام بده هم راستشو نمیگه که اصلا راستشو بگه هم اون کارشو کرده مگه حل میشه این 

اخه انجام بده هم راستشو نمیگه که اصلا راستشو بگه هم اون کارشو کرده مگه حل میشه این 

شما در حال حاظر مطمئن نیستی همچنان در حال حرص خوردنی،خوب خودتو تو برزخ گذاشتی یا فقط به خودت و بچه ت فکر کن یا صحبت کن،دقایقتُ اینجوری نابود نکن