تو رو خدا راهنمایم کنین بگین چیکار کنم من ۶ ماهه باردارم و دکتر بهم گفته فعلا نباید رابطه داشته باشم چن روزه اومدم خونه مامانم شوهرمم رف خونه ننش شهر دیگه واس چن روز با چنتا دوستاش اونجا میرفت بیرون هر موقع زنگ میزدم میگف با دوستامم اصلا بهش شک نکردم تا اینکه اومد تو ماشینش قرص تاخیری پیدا کردم دنیا رو سرم خراب شد اونقدر گریه کردم چشام باز نمیشه اینم سر بچم قصم میخوره که من خبری ندارم برا من نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نفرت شما رفته رفته زیاد میشه،قلبتُ سیاه میکنه که حتی نسبت به تربیت بچه و محبتت کم میشه،صادقانه بشین باهاش حرف بزن،بگو تو شرایط روحی خوبی نیستی و این موضوع برام حل نشده و بگو تو من احساس تنفر ایجاد کردی،بهش بگو هر چه زودتر این موضوع رو برام روشن کن اگه میخوای مثل قبل باشیم یا یه خانواده شاد باشیم،در غیر این صورت یک درصد هم اعتماد نداری بهش،گره رو با دست باز کن نه دندون که بشه گره کور