2821
2789

بچه هاتون چند ساعت در طول شبانه روز میخوابن؟عصرها هم میخوابن؟میشه لطفا ساعت خواب بچه هاتون بگید؟من حس میکنم بچم ب نسبت بقیه خیلی کم میخوابه

ساعت 10 لالا 

9 بیدار میشه 

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ ۱ میخوابه

۱۱ بیداره 

عصر نمیخوابه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

پسرم ۴سال ونیمشه 

ظهر ۲ساعت میخوابه .شب۱۱و۱۲ تا ۷نهایت خیلی بشه ۸

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

دخترم ۴سالشه.کلا روزا نمیخوابه.شب ساعت ۹ونیم یا ۱۰میخوابه و ۷صبح بیداره

کلا هر ساعتی  یک شب سه شب بخوابه ۷یا ۸صبح بیدار میشه و اصلا روز نمیخوابه

شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم شدی،همه ی منظورَم.عشقم و دخترم تنها دارایی منید😍

دخترم تا دو سال و نیمی بعد از ظهرا میخوابوندمش، دیگه به نزدیکای سه سال رسید اصلا بعد از ظهرا نخوابید، الان چهار سال و نیمشه، شبا حدود ده تا ده و نیم میخوابه، صبحا حدود ۹ بیدار میشه

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

شبا تا ۱۱ حتما میخوابونمش صبح ۸بیدار میشه ظهر ۲میخوابه تا ۴

میزارم رو پام هنوزم ۳سال و ۳ماهشه🥹

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

ظهر یک،یک ونیم میخوابونمش  تا سه و خرده ای میخوابه بعضی وقتها کمتر یا یک کم بیشتر.. شبها هم ساعت ۱۰،۱۰ونیم میخوابه تا ۸ونیم ۹صبح

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ظهر یک،یک ونیم میخوابونمش  تا سه و خرده ای میخوابه بعضی وقتها کمتر یا یک کم بیشتر.. شبها هم ساع ...

رمز موفقیتت چیه ک آنقدر میخوابه؟کلاس ورزشی چیزی می‌ره ک خسته بشه؟

شبا تا ۱۱ حتما میخوابونمش صبح ۸بیدار میشه ظهر ۲میخوابه تا ۴ میزارم رو پام هنوزم ۳سال و ۳ماهشه🥹

وای اینجوری سخته ک،ولی باور کن من حاظر بودم بذارمش رو پا ولی بخوابه

اونوقت عصرا هم میخوابه؟

نه نمیخوابونمش

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز