2777
2789
عنوان

خدایی بیاین ببینین این سوغاتی کمه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 23 پست
بخدا هیچی ، شوهرش رفته بود کربلا یه اسباب بازی دویست تومنی گرفته ،، بخدا هر دست لباسو چاهارصد و خورد ...

تونم باید به اندازه خودش میاوردی. چرا اینهمه خرید کنی براشون پررو بشن بعدم توقعشون زیاد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفمون بود واسه شوهرشم بگیریم ؟ 

من هیچوقت اینقدر سوغات نمیخرم و در قبالش انتظارم ندارم برام سوغات بیارن

اینجوری اینقدر خوبههههه که نگو

من فقط یه چیز کوچیک که دستم خالی نباشه می گیرم

مثلا رفتم شمال براشون یه شیشه زیتون گرفتم

تقصیر خودته دیگه کاری می کنی که تا آخر عمر بشه وظیفه ت

خاک تو سرم تقصیر خودمه واسه بچه های خواهر خودم اسباب بازی ارزون گرفتم واسه اینا اما اینجوری ... بشکنه این دست 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
من هیچوقت اینقدر سوغات نمیخرم و در قبالش انتظارم ندارم برام سوغات بیارن اینجوری اینقدر خوبههههه که ...

بهترین کار رو میکنی 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
خاک تو سرم تقصیر خودمه واسه بچه های خواهر خودم اسباب بازی ارزون گرفتم واسه اینا اما اینجوری ... بشکن ...

فدای سرت

واسه دفعه ی بعد یاد بگیر

من حتی واسه تولدشونم چیزی نبردم که اونا هم نیارن

کلا از فرت و فرت کادو دادن واسه مناسبتهای مختلف بدم میاد و انگار همش یا طلبکاری یا بدهکار

فدای سرت واسه دفعه ی بعد یاد بگیر من حتی واسه تولدشونم چیزی نبردم که اونا هم نیارن کلا از فرت و ف ...

بخدا کار خوب رو تو میکنی. ماواسه تولد که کادو نگیریم میخورنمون