2777
2789
عنوان

سونو ان تی

108 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

اونایی که سونو ان تی ۲/۵بوده چیکارکردین

دکترچی گفت بهتون

دکترم تا اخرهفته نیس غصمه طاقت ندارم😞لطفاجواب بزارید

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست

بخدا نگران نباش از من ان تی همچی خوب بود رفتم آنومالی یه دفعه گفت تو سر جنین کیست هست ,اکوژن روده داره ,کلیه سمت چپش ورم کرده و..... گفت زود برو دکتر شاید قرار باشه نامه سقط بهت بده .مرتکه سنوگرافی بیشعور نگذاشت حتی ذوق کنم بابت اینکه پسره 

چون یه دختر داشتم.بعد رفتم دکتر اکو قلب نوشت گفت قلبش سالمه .منم نگهش داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی بود میگفت دکتر بعد از سنو به جاریم گفته بچت بینی نداره باید سقط بشه شوهرش هم گفته بود اصلا بینی هم نداره من میخوامش اخه بعد از 11 سال خدا بهش بچه داده بود خلاصه میگف بچشون بینی اش از بینی کل بچه های فامیل بزرگتره.کلا جدیدا تو سنو ها خیلی چرت میگن

اصلانگران نباش ان تی من ۲/۱۰بودبچمم سالمه این سونوی ان تی شده بلای جون همه الکی جومیدن

رفتین دکترنگفت حتمابایدبری امنیوسنتز بگیری؟خیلی سخته😭

یه خانمی بود میگفت دکتر بعد از سنو به جاریم گفته بچت بینی نداره باید سقط بشه شوهرش هم گفته بود اصلا ...

دقیقا یه سال قبل به ابجی منم همین گفتن

بایدسقط کنی

گفت دلم نمیاد الان پسرش یه سالشه صحیح وسالم

بخدا نگران نباش از من ان تی همچی خوب بود رفتم آنومالی یه دفعه گفت تو سر جنین کیست هست ,اکوژن روده دا ...

یه باررفتم ان تی هفته قبل گفت۳/۵سریع برو براازمایش وفلان بایدسقط بشه

دلم طاقت نیاورد رفتم یه جادیگه سونوکردم گفت اصلا اونقدنیس خیلی بالازدن۲/۵هست 

دقیقا یه سال قبل به ابجی منم همین گفتن بایدسقط کنی گفت دلم نمیاد الان پسرش یه سالشه صحیح وسالم

ولی میترسم ازبدشانسی من همون یه درصدوقتی دنیابیاد پشیمون بشم چرا یه بچه رو خاروذلیل کردم

این ماماها آدم وخیلی میترسونن😭

ولی میترسم ازبدشانسی من همون یه درصدوقتی دنیابیاد پشیمون بشم چرا یه بچه رو خاروذلیل کردم این ماماها ...

ماما چرا برو متخصص های کاربلد و فوق تخصص ها بحث زندگی یه ادمه ماما چیزی سرش نمیشه ب اون صورت سونو هم برو ی جای معتبر

ماما چرا برو متخصص های کاربلد و فوق تخصص ها بحث زندگی یه ادمه ماما چیزی سرش نمیشه ب اون صورت سونو هم ...

دکترم نیست تااخرهفته

زنگ ماما زدم براش گفتم فقط وگرنه سونو نبردم ببینه

سونوگرافی هم جای معتبرتکرارکردم

رفتین دکترنگفت حتمابایدبری امنیوسنتز بگیری؟خیلی سخته😭

نه عزیزم توکه عددت ازمن کمتره اصلانگران نباش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اصلانگران نباش ان تی من ۲/۱۰بودبچمم سالمه این سونوی ان تی شده بلای جون همه الکی جومیدن

شماازمایش وامنیوسنتز نگرفتی؟