2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بگذره پشیمونم میشی چرا اصلا دوسش داشتی

تا تونسته این دو سال رو کتکم زده تخقیرم کرده به خودم و خانواده ام به بدترین نوع توهین ها کرده تهمت ها زده خرم که بازم دوسش دارم دست خودم نیست

ازش جدا شو وقتی عذابت میده من کسیم که چشممو رو‌همه عذابا بستمو باهاش ازدواج‌کردمو الان بهد چند سال زندگیو بچه میگم خدایا چه غلطی بود کردم چون مطعن باش بعد ازدواج‌اون عذابا ادامه دارن تا دیر نشده خودتو نجات بده بزار کسی که لایقته و قدرتو نیدونه بیاد

کیو  چرا  چیشده

شوهرم که از الان واسم جایگیزین پیدا کرده میگه عاشق یکی دیگه شده کلی ازش کتک خوردم خفت کشیدم هر بلایی سرم اورده باژم من خر یاد خاطره های خوبمون میوفتم و دوسش دارم اعتیادم داره نمیدونم حکمت خدا چیه ولی کاش میشد معجزه بشه همه چی درست بشه اگه هم مصلحت نیس درست بشه حداقل عشق اشو از دلم بیرون بندازه خسته شدم از همه چیز

شوهرم که از الان واسم جایگیزین پیدا کرده میگه عاشق یکی دیگه شده کلی ازش کتک خوردم خفت کشیدم هر بلایی ...

اگه فکر میکنیذحتی یک درصد احتمال داره که بتونی درستش کنی بمون و تلاشتو بکن اگه نه که کلا از زندگیت بزارش کنار از همه جا پاکش کن یه جوری باشه کلا ازش خبر نداشته باشی بعد چند ماه کامل فراموشش میکنی