2777
2789
عنوان

بچه ها شغل دانشجویی میخوااام لطفاااااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعیییی خاهر بعدم با خانواده دعوا میکردم پول بدههههه

میفهمم.استقلال مالی خیلی خوبه کلا 

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤
میفهمم.استقلال مالی خیلی خوبه کلا 

خوبه ولی خب دیگ 

الان م خدم شاغلم مامانم میگ داداشت پشتوانه نداره و فلان کار کن براش ماشینی چیزی بخر درحالی ک اگ داداشم شاغل بود مامانم میگف پولاتو برا اینو اون نده برا خدت سرمایه کن نگه دار برا ایندت پس انداز  کن 

نارلحت نیستما بلاخره خونوادم زخمت کشیدن م درس خوندم اونم داداشمه دشمنم ک نیس خدمم دوسدارم کمکش کنم ولی مامانم یبار نمیگه بفکر زندگی خدت باش برا خدت چیزی بخر مدام تبعیض بخدا یدونه گوشواره داشتم اونم فروختم کارای ادارای استخدام خرج شد هعییی دلم گرفته از اینهمه تبعیض و از دخدر بودن خدم🥲خاستم بگم سبک شم

اگه جای معتبری نیست واریز نکنی

خوش برگشتی😍

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خوبه ولی خب دیگ  الان م خدم شاغلم مامانم میگ داداشت پشتوانه نداره و فلان کار کن براش ماشینی چی ...

عزیزم به نظرم اول خودتو اولویت قرار بده

حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
خوبه ولی خب دیگ  الان م خدم شاغلم مامانم میگ داداشت پشتوانه نداره و فلان کار کن براش ماشینی چی ...

عزیزم😓 متوجه ام...

با این وجود شما خیلی خیلی بادرک و صبوری...

هرچند بنظرم خودت باید برای خودت مهم تر از بقیه باشی.

یعنی اول نیازهای خودت ، بعد کمک به بقیه.

امیدوارم همیشه در اوج باشی و بدرخشی خوش قلب

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤
خوش برگشتی😍

فدات عخش جان😍

عزیزم هر کاری اولش پول بخوان سرکاریه اصلا نریز بعضیا کارم میدن بعد بهونه الکی میگرن پولم نمیدن هم پول دادی هم وقت بهتره دنبال کار معتبر باشی وقتم نداری کار حضوری پاره وقت برو تو دیوار زیاده یا کاریابی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم من اگه جای شما بودم پولامو بدون اینکه کسی بفهمه مخصوصا مادرم میدادم طلا جایی میذاشتم کسی نفهمه برای آینده خودم حالا داداشت ماشین داشته باشه یا نداشته باشه چرا شما کار کنی برای ایشون خودش کار کنه و زحمت بکشه ماشین بخره 

۶سال کاربر خاموشم....... هستم ولی خستم