2777
2789

بچه ها امروز واسم خاستگار اومد طرف آشناس ینی از دوستای پدرمه ولی من یکی دیگه رو میخوام روم نمیشه ب خونوادم بگم میترسم ازم ناراحت شن  از طرفی رل من هیچی نداره فقط حقوق سربازیشه ولی این طرف ک اومد خیلی وضعش خوبه ب دلم نمیشینه من آیندمو با اون ساخته بودم چطوری با یکی دیگ زندگی کنم 😞💔چ بهونه ای بیارم که هم خونوادم ناراحت نشن هم اونا تروخدا کمکم کنید 

بچهههه ها تاپیک اخرم میایین اسی تو هم بیا شاید کمکت کرد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ی فرصت توپ دوتا چایی بریز برو پیش بابات بگو باباجان من میدونم فلانی خیلی خوبه و حق رفاقت ب گردنتون داره

ولی من اصلا اینو نمیسندم و نمیخوام فعلا ب ازدوج فکر کنم لازم حرف حرف شماس هرچی شما بگین ولی من اصاا نمیتونم فلانیو ب عنوان همسر نگاه کنم میشه ی مدت بیخیال شید؟ و بگیدبرن؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

واای عشق و عاشقی فقط برای سال اوله عزیزم بعدا زندگی چنان برات جدی میشه برات، تازه منطق میاد تو سرت

چطوری میشه فراموش کرد من اگه یا اینم ازدواج کنم میدونم بلخره میفهمه اینقد ک حالم بده همش 

اول با رلت حرف بزن ببین چقدر جدیه شاید اون به اندازه ی تو جدی نباشه اگه بود به خانوادت بگو فعلا امادگی ازدواج نداری، یا حای بگو کسی دیگه‌ای مد نظرته . اینقدرهم همچی رو واسه ی خودت بزرگ نکن دخترجان اخر دنیا که نیست.

نمیتونم فراموشش کنم بخدا الان ک دارم مینویسم چشام داره در میاد اینقد گریه کردم 

من تو زندگیم یکیو دوس داشتم اونم همینطور نشد ک نشد بهم برسیم ب هردری زدیم نشد. تازه فهمیدم چقد ب نفعم بود ک نشده. با دید باز ب مسئله نگاه کن انتخاب مهمیه

چطوری میشه فراموش کرد من اگه یا اینم ازدواج کنم میدونم بلخره میفهمه اینقد ک حالم بده همش 

قطعا ۱۹ سال یا ۲۰ سالته

اوج احساساتی تصمیم گیری

اصلا نمیخواد هیچ تصمیمی بگیری فعلا نه ازدواج کن نه فکر کن بهش

زمان بگذره خودت منطقی میشی