2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی فرصت توپ دوتا چایی بریز برو پیش بابات بگو باباجان من میدونم فلانی خیلی خوبه و حق رفاقت ب گردنتو ...

میخواستم ب پسره بگم یکی دیگه رو دوست دارم ولی قبلش بابام گف آبرو مونو نبر چیزی نگو 😞💔خیلی بده حس میکنم قرار نیس ازم حمایت کنن

اومد خاستگاری ولی مامانش خیلی بد حرف زد اصن راضی نبود مامانش ولی ما هنوز امید داریم ک میشه 

اوف با کی طرفی پس

بیخیال 

اینا که آدم میزارن تو سینی طبق میبرن اینجوری وصغمون ایشون که با توم پر اومده عاقبت چیه

همش جنگ و دعوا و حسرت آخرم افسردگی و منزوی میشی تا بتونی رفتارشون هضم کنی

خب عیبی پیداکنید براش. کاری نداره. بنده بی عیب خداست. و در نظر داشته باشید که اون دوس پسرتونم بتونی ...

چ عیبی طرف هم کار داره هم پول داره هم کلی هدف داره واسه ایندش ولی من هیچی تازه امسالم قرار بوده دیپلم بگیرم ولی نصف درسامو افتادم 

اول با رلت حرف بزن ببین چقدر جدیه شاید اون به اندازه ی تو جدی نباشه اگه بود به خانوادت بگو فعلا اماد ...

اونم جدیه ولی خونوادش راضی نیستن زیاد اتفاقا امروز زنگ زد مامانش ولی مامانم جواب نداد 💔💔💔دلم میخواد بمیرم 

میخواستم ب پسره بگم یکی دیگه رو دوست دارم ولی قبلش بابام گف آبرو مونو نبر چیزی نگو 😞💔خیلی بده حس م ...

اینجورکه معلومه انقدرام دوسش نداری و از خاستگارت هم بدت نیومده چون آدم عاشق اصن عشقشو مقایسه نمیکنه و چکنم چکنم نمیکنه دوسش داری جواب رد بده خیلی اذیتت کردن بگو یکی دیگه رو دوس داری والا مردم واسه عشقشون جوان میدن اونوقت شما نمیتونی بگی دوسش داری؟

من تو زندگیم یکیو دوس داشتم اونم همینطور نشد ک نشد بهم برسیم ب هردری زدیم نشد. تازه فهمیدم چقد ب نفع ...

خواهرمم همینو میگه ولی خیلی سخته بخدا ب حرف آسونه ولی عملش سخته فراموش کردن کسی ک ایندتو باهاش ساختی 

اینجورکه معلومه انقدرام دوسش نداری و از خاستگارت هم بدت نیومده چون آدم عاشق اصن عشقشو مقایسه نمیکنه ...

آخه مشکل اینجاس ک طرف آشناس 😞خونوادم میگفتن اگه بگی و دو روز دیگ طرف نیاد خاستگاریت آبروت میره و چ میدونم تو خونه میمونی

آخه مشکل اینجاس ک طرف آشناس 😞خونوادم میگفتن اگه بگی و دو روز دیگ طرف نیاد خاستگاریت آبروت میره و چ ...

چ ربطی داره نگو یکی دیگه رو دوس داری پیش اونا بگو قصد ادامه تحصیل دارم یا بگو طرفو پسند نکردی چ میدونم معیارلتو نداره و هزارویک بهونه دیگه🤒