بچه ها امروز واسم خاستگار اومد طرف آشناس ینی از دوستای پدرمه ولی من یکی دیگه رو میخوام روم نمیشه ب خونوادم بگم میترسم ازم ناراحت شن از طرفی رل من هیچی نداره فقط حقوق سربازیشه ولی این طرف ک اومد خیلی وضعش خوبه ب دلم نمیشینه من آیندمو با اون ساخته بودم چطوری با یکی دیگ زندگی کنم 😞💔چ بهونه ای بیارم که هم خونوادم ناراحت نشن هم اونا تروخدا کمکم کنید
شماالان تو18سالگی میخوای ازدواج کنی؟ خانوادت چقدر عجله دارن. یااونا میدونند قضیه را میخوان شرایطو درست کنند. این چیزا تو سن کم خوب نیست. نه ازدواج نه دوست پسر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخواستم ب پسره بگم یکی دیگه رو دوست دارم ولی قبلش بابام گف آبرو مونو نبر چیزی نگو 😞💔خیلی بده حس م ...
اینجورکه معلومه انقدرام دوسش نداری و از خاستگارت هم بدت نیومده چون آدم عاشق اصن عشقشو مقایسه نمیکنه و چکنم چکنم نمیکنه دوسش داری جواب رد بده خیلی اذیتت کردن بگو یکی دیگه رو دوس داری والا مردم واسه عشقشون جوان میدن اونوقت شما نمیتونی بگی دوسش داری؟