2777
2789

دوستان من دو تا بچه دارم فوق دارم اما سرکار نمیرم اما درامد ماهیانه دارم یک جاری دارم معلمه یکی از اقوام همسرم خانومش دکتره من خیلی احساس پوچی میکنم حس میکنم احترام اونابیشترع مثلا اوندکتره اگه هر حرفی بزنه همه قبول میکنن همه مظرشو میخوان من انقدر غصه میخورم که تو زندگیم هیچی نشدم پدرم شغل دولتی خیلی خوق داشتن برادرم هم شغل دولتی خوب داذه منه بیچاره هیچی نشدم اعتماد به نفسم داغون شده جاریمم معلمه نظر شما چیه حسود نیستم داغونم 

خب بچه هات چند سالشونه 

یکم که بزرگ شدن بزارشون مهد 

واسه شروع هیچ وقت که دیر نیست گلم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم‌

دخترا و پسرای بامیل ما هم معلم ان .‌اما انقدر ناله میکنن که ...

حسودیم نمیشه . خوشحالم میشم معلم نشدم ...بیکارم کلا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بخدا همه چیز سر کار رفتن نیست. حست رو درک میکنم ولی باور کن تو ادم به درد نخوری نیستی. اتفاقا همونا که سرکار میرن حسرت تو و ارامش و راحتیت رو میخورن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم شما بدبختی و دغدغه ندیدی به این میگی بدبختی لطفاً انقد انرژی منفی برای خودت جذب نکن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خوب طبیعتا پزشک جایگاه اجتماعیش بالاست شمام که فوق داری شرکت کن دکترا بگیر

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
دیر نشده که از الان دنبال کار باش در حد شان ومدرکت بگرد پیدا میشه.توهم پوچ نیستی دوتا بچه دسته گل پر ...

میدونم ولی ابن حرفا قانعم نمیکنه مامانمم همیشه میگه من یه مدت شاغل بودم ولی کاری که خوشم بیاد نبود