2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم، دوستم، خاله کوچیکم. 

خودم بعد از هر وعده غذایی جارو دستی میکشم 

هر روز دستمال میکشم از سرکار میام 

بعد ورزش سریعا دوش میگیرم، همچنين قبل باشگاه. 

مجردم هستم 😁😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

بابا دوستم 

رفته بودیم شمال ویلا برای یکی از دوستاشون بود 

کل اشپزخونه از دیوارا و ... رو شست 

حتی اتاقا همه رو تا دیوارا حتی دستمال کشید 

همه جا برق زد بعد اجازه داد ما کارامونو کنیم 

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 

داداش دومیم 

و تنها هنرش اینه وقتی من جارو میکنم چیزی از دستش بریزه جم میکنه💔😐😐😐

این تمیز ترین ادمه دور من حالا فک کن بقیه چین که این تمیز ترینشه

و من بدبخت بیس و چاری باید تمیز کنم

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

مامانم، که با تمام دست و پادردش، بازم همه جارو برق میندازه، مرتب میکنه، هر روز کارشه، از زیر کابینتو توی کابیت گرفته، تا گردگیری تی وی. وسایل خونه و...

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......

دم خودم گرم،بعید میدونم دوستی آشنایی فک و فامیلی از من چه به تمیزی وسواس گونه چه به کثافتی و شلختگی تو این تاپیک یاد من بکنه

همه چی،درس،کار ،بچه ها شوهرداری نظافت...در حد تعادل باید رعایت بشه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خواهر شوهرام جاریام دو تاشون تمیزن خواهرم خودم نه زیاد بچه خیلی کثیف میکنه فقط میرسم رو همین جا را ت ...

منم بچه کوچیک دارم ولی سعی میکنم مرتب باشم.هفته ای یه بار جمعه هم که همسرم خونست کارایی مثل شستن دست‌شویی حموم و کارایی که با سفید کننده هست رو انجام میدم دیگه بیشتر از دستم بر نمیاد