2777
2789
عنوان

هر کی بلده راهنمایی کنه🥺♥

137 بازدید | 22 پست

من ب اسم خودم یه خط گرفتم ولی اون خطو قبلا شکوندم الان ندارمش اصلا کارتشم ندارم 

بعد میخواستم برم یه سیم کارت بگیرم بهم گفت ک باید اون سیم کارت و داشته باشی ک رمز میاد رو اون من یکی دیگه بهت بدم 

مگه میشه اخه همچین چیزی؟ 

خیلیا الان اون خط قبلی رو ندارن ولی میرن یکی دیگه میگیرن 

کسی اینجور بوده؟ 

چکار باید کنم بنظرتون؟ 😭😭😭

والا تا الان برام پیش نیامده 

به یک دفتر دیگه مراجعه کن 

یا از اپراتور دیگه بخر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی خط دیگم میتونی ثبت نام کنی من اولین خطم به شماره بابام پیام اومد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
خب میگه باید کارتشو بیاری ک من بسوزونم منم ندارمش😭😭

نه والا این چیزا رو نمیخواد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
چجور چی گفتی؟ 

خطم خود به خود کار نمیکرد رفتم یکی دیگه دربیارم گفت شماره دیگرو بگو بهت پیام بیاد کد و به مت بگو منم گفتم خط دیگه ندارم شماره بابامو دادم کد اومد سیم کارت جدید همون شماره رو بهم داد

من کارت ملیم الان باهام نیست ولی حفظشم برم بهم میده؟ 

کارت ملی یا شناسنامه

خطم خود به خود کار نمیکرد رفتم یکی دیگه دربیارم گفت شماره دیگرو بگو بهت پیام بیاد کد و به مت بگو منم ...

خب من شماره قبلی رو هم بلد نیستم نمیدونم بهم میده یا ن الان دارم میرم خدا کنه قبول کنه😭😭