2789

دندونی که یه بار خراب شد دیگه خودتم بکشی درست بشو نیست کامپوزیتم خیلی عمر نداره به مرور دندون دوباره پوسیده میشه. من دوماهی میشه کامپوزیت کردم خوبه ولی عمر خیلی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی من الان رفتم میگه دو تومان کامپوزیت واحدی

خوب گفته

من ۴ سال پیش واحدی ۸۰۰ دادم

برو پیش متخصص زیبایی دندان

مطمئن شو که مواد خوب استفاده میکنه

و درجه روشنشو انتخاب کن چون بعد ۶ ماه یه کوچولو زرد میشه 

دکترش تقریبا آشنا می‌گفت چون موادش از خارج میاد هر چی دیر تر بیای گرون تر میشه  

ببین منو دختر خالم هردو تو یه ماه کامپوزیت کردیم

اون رفت پیش دندون پزشک معمولی آشنای پدرش که ارزون در بیاد من بابام گفت بزن نت بهترینو پیداکن برو پیش اون

من واحدی ۸۰۰ دادم اون واحدی ۴۵۰

من ۴ ساله دارمش آخ نگفته برای اون بعد ۲ سال داغون شد

مجبور شد بره همشو دربیاره جدید بزاره

واسه همین اصرار دارم که حتما متخصص زیبایی دندون باشه

بعد دندونای من با اینکه بهم ریخته تر بود اصلا آمپول نزد فقط یه کوچولو تراش داد اما دندونای اون مرتب تر بود اما ۲ جلسه آمپول زد تراش داد واسش

دکتر و مواد خیلی خیلی مهمه

نمیگم آشنا بده نه اتفاقا خوبه

اما مطمئن شو که کارش عالیه

ما از آشناها جز شر ندیدیم

ببین منو دختر خالم هردو تو یه ماه کامپوزیت کردیم اون رفت پیش دندون پزشک معمولی آشنای پدرش که ارزون ...

اره واقعا هر چقدر پول بدی اش میخوری مخصوصا برای زیبایی کاملا درست میگی من فامیلمون برای بینی ارزون رفت سه بار عمل کرد ترمیمی حسابی پول داد

من کامپوزیت ونیر انجام دادم راضیم ، اونجوریم که میگن مراقبت خاصی نداره همون مرتب مسواک زدن و نخ دندون کشیدنه که برای سلامت دندونای خودتون به هر حال باید انجام بدید.  خیلی مهمه که قبل از انجام دادنش کارای دکترای مختلف رو ببینید و اونی که بیشتر میپسندید رو انتخاب کنید. 

آدرس سایت دکتر خودم مهسا حیدری که برام کامپوزیت انجام داده قیمتاشو داره و کلی توضیحات داده drmahsahaidari.com

من پیش خانم دکتر شادی اسدی تو گیشا انجام دادم بهترین برندی که خودشون پیشنهاد داد رو زدم الان پنج ساله دارم رنگ نگرفته فقط یه بار پالیش کردم اونم میخواستم برم مهمونی