2777
2789
میشه ۶۹ تومن الان  البته به دردش نخواهد خورد که چی ۱۳۸۱ تا گل رز میخواد چی کنه

شایدم 

مثلا عند المطالبه باشه 

داداشم هر روز از زندگیش تا ۴ سال اول گل رز بگیره روزی یدونه تمومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته حق مهر و.عاطفه ای هست که تو خونه اش گذاشتم.منطقی فکر کنید واین شعارهای الکی رو بذارید کنار م ...

وقتی هنوز زیر یه سقف نرفتی شما مهریه تعیین میکنی نه بعد اینکه رفتی خونه اش که حق مهر و عاطفه بزاری براش

آفرین به همسر شما اما همه آقایون انقدر مرد نیستن

بله کاملا

اما منم خیلی همراهش بودم

عروسی هم نگرفتیم با وجود وضع خوب مالی همسرم چون همیشع مخالفش بود اما یک عقد شیک گرفتیم و اتلیه و غیره

من خودم خونه و ماشین از خودم داشتم و هیچوقت نکاهم به اموال شوهرم نبود و نیست انصافا

اما اونم انصافا بادرکه و صد البته منو میشناسه

شایدم  مثلا عند المطالبه باشه  داداشم هر روز از زندگیش تا ۴ سال اول گل رز بگیره روزی یدو ...

عندالمطالبه یعنی اینکه هروقت خانوم بخواد بایددد همون زمان بده مهریه رو اقا پسر.. 

ولی مهریه نداشتن هم اشتباهه واقعا.

به عنوان کسی که یکبار 1383 تا سکه بخشیدم تا طلاق بگیرم فکر می کردم مهریه اصلا مهم نیست حق طلاق و حضا ...

حضانت چیه دیگه 

من مادر نیستم و مجردم  ولی از زبان چند مادر شنیدم 

گرفتن بچه فقط شروع بدبختی زن مطلقست 

مرد مطلقه بره دوباره زن بگیره کیف کنه زندگی دوتایی 

بعد اون زن با بچه چی کنه ؟ 

حق طلاق و حق خروج از کشور  که اصلا باید شرط ازدواج باشه ربطی به مهریه نداشته باشه 

حق تحصیلم وقتی زن تا مدرک دکتری یا فوق لیسانس بخونه و بعد ازدواج کنه چه فرقی میکنه بگیره یا نه خوب اول بخون بعد ازدواج کن 

هم سن شما هستم من 

عندالمطالبه یعنی اینکه هروقت خانوم بخواد بایددد همون زمان بده مهریه رو اقا پسر..  ولی مهریه ند ...

هم کلاسین 

هر دو دانشجوی دندان هستن 

برادرم سرمایه و پول و خونه و ماشین داره همه چی 

البته پدرم داد بهش خودش نگرفت 

ولی شاید اونقدر چشم و دل سیر هست که چشمش به پول نباشه نمیدونم واقعا 

اول از همه مهریه زن باید از ارث پرداخت بشه الان دیگه همه حداقل یه ماشین یا موتور یاااااا دیگه حداقل ...

برای من این موضوع خیلی مهم هست

چون والدین همسرم فوت شده اند 

و بچه هم ندارم

خدای نکرده در صورت فوت همسرم اموالی که با تلاش جفتمون بدست اومده میرسه به برادر ها و خواهر های همسرم که گرچه ادمهای خوبی هستند ولی نقش مفیدی در مسائل مالی زندگی مون ندارن

برای همین با حق تنصیف و وصیت یک سوم ارث اینو تضمین کردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله کاملا اما منم خیلی همراهش بودم عروسی هم نگرفتیم با وجود وضع خوب مالی همسرم چون همیشع مخالفش بو ...

منم بجای خرج عروسی و... خانه خریدم البته سه دانگ به نام من هست سه دانگ همسرم

از قبل هم خانه و ماشین داشتم و دارم

اما انقدر تو این سالها از دست این خانواده عذاب کشیدم که حتی تصور اینکه خدای نکرده نیم دانگ خونه به اینها برسه برام وحشتناکه

امیدوارم همسرم عمرش طولانی باشه قبل از اینها فوت نکنه

با دعا شاید به دست آوردمت، چون با دعا دستکاری کردن تقدیر کار کوچکی است
حضانت چیه دیگه  من مادر نیستم و مجردم  ولی از زبان چند مادر شنیدم  گرفتن بچه فقط شر ...

حضانت اصلا نمیشه موقع عقد ثبت کرد چون بچه ای وجود نداره

بعد از تولد بچه با ثبت مشخصات میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خوبه پس شما مهریه صفر بذار تا در اینده خوشبخت بشی 

مهریه تضمین نمیکنه که من خوشبخت میشم یا نه همونطور که اینهمه طلاق ثبت میشه با مهریا های انچنانی هیچکسم دستش چیزی نمیگیره چون همه چیز به نفع مرداست

حضانت اصلا نمیشه موقع عقد ثبت کرد چون بچه ای وجود نداره بعد از تولد بچه با ثبت مشخصات میشه

کلا میگم انقدر درکیرن که حضانت بگیرن 

اون بچه بالاخره ۱۸ میشهچند سال دیگه خواست بیاد پیشت نخواست نیاد 

ادم باید به احساساتش غلبه کنه با عقل تصمیم بگیره 

چقدر تو فیلما هم دیدم بدون بچه طرف زندگیش گل و بلبله