2777
2789
کاش ما خانمها دو تکه کریستال کمتر بخریم ولی یه ساعت بجاش بریم مشاور حقوقی بهمون توضیح بده هر مهریه و ...

به عنوان کسی که یکبار 1383 تا سکه بخشیدم تا طلاق بگیرم فکر می کردم مهریه اصلا مهم نیست حق طلاق و حضانت  دارم اما بیشتر که خانواده همسرم رو شناختم و دیدم ظاهر و باطنشون خیلی متفاوته واقعا پشیمون شدم

با دعا شاید به دست آوردمت، چون با دعا دستکاری کردن تقدیر کار کوچکی است
مهریه بیشتر بخاطر موضوع ارث هست چون اگه مرد در جوانی فوت کنه و پدر و مادرش زنده باشن به خانوادش هم ا ...

خب شاید مرد هیچی نداشته باشه اونوقت چی؟

در موضوع ارثیه هم والا زن بیچاره از پدر و مادری که به دنیاش آوردن نصف سهم میبره چه برسه به شوهر 

قوانین انقد. ایراد دارن که حد و اندازه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۴ تا سکه ام

۲ سال بعد ازدواج همسرم حق طلاق و خروج بهم داد

۳ سال بعد از ازدواج همسرم یک خونه بنامم زد و یک حج عمره برام کرفت

منم دنبال مهریه نبودم و خونه و اینا رو هم همسرم به میل خودش بنامم کرد تا لحظه اخرم کفتم نمیخوام اما اون اصرار کرد بنامت میزنم

منم ۱۴ تا سکه ام ۲ سال بعد ازدواج همسرم حق طلاق و خروج بهم داد ۳ سال بعد از ازدواج همسرم یک خونه ب ...

آفرین به همسر شما

اما همه آقایون انقدر مرد نیستن

با دعا شاید به دست آوردمت، چون با دعا دستکاری کردن تقدیر کار کوچکی است
پست قبلیمو بخون کیا ک سر مهریه نگرفتن بعدن پشیمون شدن مهریه تو کشوری ک هیچ قانونی برا زن میس وقتی ی ...

منم نگفتم اینجا گل و بلبل هست تمامی مشکلاتم میدونم ولی این مشکلات بر خرید و فروش شدن زن توسط مهریه سرپوش نمیزاره

خب شاید مرد هیچی نداشته باشه اونوقت چی؟ در موضوع ارثیه هم والا زن بیچاره از پدر و مادری که به دنیاش ...

اول از همه مهریه زن باید از ارث پرداخت بشه الان دیگه همه حداقل یه ماشین یا موتور یاااااا دیگه حداقل پول رهن خونه رو دارن

شما فکر کن همونم بدن به پدرشوهر و مادرشوهر و عروس بمونه با یکی دوتا بچه قد و نیم قد 

ولی اگه مهریه باشه اول باااااااااید مهریه زن پرداخت بشه خیلی سخته واسه زندگیت زحمت بکشی بعد شوهرت بمیره و هر چی هزار تومان هزار تومان جمع کردی بره جیب مادرشوهر

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤