2777
2789
عنوان

خونه برادرهمسرم بودیم

417 بازدید | 15 پست

همه مشغول کار بودن میزبان نشسته بود.مادرهمسرم گف بیا فلان کارو بکن دیدم همچنان میزبان نشسته گفتم بگید خودش بیاد بکنه. 

قرار نیس شما میخواید کلفتی بکنید همه بخاطر شما بیان کلفتی که. اینو نگفتمااینجا دارم میگم. 

خلاصه رفت توفکر مادرهمسرم شایدم بهش برخورد. ک واقعامهم نیس دیگه.

زشته . ولله ما ندیدیم کسی بره مهمونی عین چی کارکنه بعد میزبان بشینه. پاشو خودتو جمع کن 

parasoo1989@

خوب کردی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

جاری منم همینه

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اول میزبان کار میکنه مهمون هم تعارف میکنه میره کمکش نه اینکه کلا بشینه مهمون کار کنه

اره دیگه تا بوده همین بوده تو کل دنیا. من فکر کنم فقط این جا سمت جاریای من برعکسه. مادرهمسرم عین کارگر نظافتی کارمیکرد ظرفارم برده بود ی گوشه تنهایی بشوره 

parasoo1989@
منم اوایل مث کوزت کار میکردم هر جا میرفتم ولی مهمونام عین تنبل درختی  منم شدم مثل خودشون

نه . ایشون توخونه ی خودش میشینه بقیه کار کنن .منم ب مادرشوهرم گفتم بگو خودش بیاد بکنه .اااا اصلا چجوری روش شده وقتی میزبان نشسته ب مهمان بگن 

parasoo1989@
یعنی میشینه مادرشوهرتون از مهموناش پذیرایی کنه یا غذا بپزه یا بره کمک واسه نگهداری بچش و شوهرش؟

ببین در حدی که میری خونه اش میاد کنارت میشینه 

شوهرش میگه مریم میوه نمیاری واسه مهمونا؟ میگه شستم داخل یخچال گذاشتم . هرکی میخواد بیاره بخوره🤦‍♀️

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

حالا منم میرفتم خونه جاریم بعد شام یا ناهار میگفتم خسته شده پامیشدم ظرفارو میشستم تنهایی

حالا چند شب پیش مهمونمون بودن ۱۵نفر منم تک وتنها کلی اشپزی و پذیرایی کردم با اینکه گردنم مشکل داشت از درد هم داشتم میمردم شامم نخورده بودم پاشدم خودم رفتم سراغ ظرفام فقط اومد گف کمک نمیخوای گفتم نه ممنون رفت نشست

از اون شب تا حالا دارم میترکم