2777
2789
عنوان

برای تناسب اندام چیا بخوریم

96 بازدید | 8 پست

ممنو ن میشم بگین من اخر نفهمیدم کربوهیدرات باید خورد یانه

الکترولیت ها چبن 

کربوهبدراتها

برای چاقیو لاغری بگین

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

پروتئین هم مهمه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوریم یانه

بخوریمم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بهتره مصرف کربوهیدرات کم بشه 

ببین یه بشقاب اگه به چهار قسمت تقسیم کنیم یک قسمت کربوهیدرات یک قسمت پروتیین ویک قیمت چربی های مفید ویک قسمت غلات تشکیل میده 

من خودم مواقعی که رژیم دارم یا سعی میکنم لایف استایل رعایت کنم نصف بشقابمو پروتین یک قسمت سبزیجات ویک قسمت کربوهیدرات میخورم 

میشه بگی شامل چیاس

پروتیین مثه گوشت قرمز ، مرغ، ماهی، شیر، لوبیا، عدس، ماست ایسلندی ویونانی ، سویا، سفیده تخم مرغ

کربوهیدرات برنج نان سیب زمینی گندم جو 

چربی مفید مثه زیتون ، نارگیل ، ارده کنجد، بادام زمینی، اووکادو 

سبزیجاتم که شامل گوجه خیار کاهو هویج کلم ( مصرف  این گروه سبزیجات محدودیت نداره) 

میوه ام که دیگه مشخصه روزانه یک ونیم تا دوسهم مجازی چون میدونی که میوه ام قند بالایی داره

اینارویادم بود سوالی داشتی بپرس