2777
2789
عنوان

مرد با ادب و سر به زیر یا قلدر؟

653 بازدید | 23 پست

نامزدم خیلی باادبه به شدت مثلا سوالی از کسی میخواد بپرسه حتما قبلش ببخشید میگه بعد سوالشو میپرسه و کلا کم‌حرفه گاهی اگه‌بهش طعنه بزنند میگه زشته بزرگترن و .. خوب نیست جوابشونو بدم میگن بی ادبه و .. ولی من دوس دارم یکم قلدر باشه خیلی باادب نباشه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بقیه قلدر واسه من سر به زیر🤭🤭😂🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببین مثلا خانوادش لباس پوشیدنشو مسخره میکنن ولی زیاد جوابشونو نمیده میگه بررگترن و .. 

چه ربطی داره

یا باید ببینه شاید واقعا بد میپوشه

یا جوابشونو بده

اینجوری هرکی برسه چون میبینه چیزی نمیگه اذیتش میکنه یا مسخرش میکنه

چه ربطی داره یا باید ببینه شاید واقعا بد میپوشه یا جوابشونو بده اینجوری هرکی برسه چون میبینه چیزی ...

چی‌بگم‌والا خیلیی روش کار کردم الان نهایتن میگه شما سر درنمیارید از لباس .. ولی با همسن و سالاش باز بهتره ولی خیلی با بزرگترها احترام میزاره این رو مخمه 

لباساش سلیقه منن