2777
2789
عنوان

هزینه داروهای انتقال جنین

1352 بازدید | 27 پست

فرتیژست۴۰۰ (شیاف پروژسترون) ۳۰ عدد:

۲،۹۴۳،۰۰۰ ریال

آمپول پروژسترون۵۰، ۳۰عدد:

۱،۲۸۲،۵۰۰ ریال

ناکسپرین ۴۰، ۳۰عدد:

۲۹،۲۹۷،۶۴۰ ریال

سرنگ ۳ میلی لیتر، ۳۰ عدد:

۸۸۶،۸۰۰ ریال

فرتیل سی ام یک قوطی ۹۰ عددی:

۹،۹۹۹،۰۰۰ ریال

پردنیزول ۵ میلی گرم، ۳۰ عدد: 

۱۳۰،۵۰۰ ریال

استرادیول والرات خارجی : 

۱۸٫۹۰۰٫۰۰۰ ریال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چی بود عریزم. من میخام. تخمک اهدایی. بگیرم؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیزم شیاف پروژسترون و من میگیرم ۲۰تاشو ۲۰تومن ازاد گرفتی انقد گرون شده 🤔🤔بعدم امپولش گیر نمیاد تازگیا 😥استرادیولم برا همه خارجی نمینویسن ک ایرانیش ارزون تره بعدم استرادیول فقط براجنین فریز میدن اگه فرش انتقال بدن استرادیول نمیدن 

عزیزم شیاف پروژسترون و من میگیرم ۲۰تاشو ۲۰تومن ازاد گرفتی انقد گرون شده 🤔🤔بعدم امپولش گیر نمیاد تا ...

ببین داروخانه تو ونک، شیراز جنوبی داره میتونی ازونجا تهیه کنی!

عزیزم شیاف پروژسترون و من میگیرم ۲۰تاشو ۲۰تومن ازاد گرفتی انقد گرون شده 🤔🤔بعدم امپولش گیر نمیاد تا ...

من ۲۹ تیر پانکچر ( تخمک کشی) کردم، کلینیک مام اصلا فرش انتقال نمیده میگه ریسک گرفتن بچه میاد پایین! 

مشکلتون چی بود عریزم. من میخام. تخمک اهدایی. بگیرم؟

من یکبار ۲ ماهه سقط کردم و چون ms دارم ترسیدم دوباره این اتفاق بیفته و آسیب بیشتری ببینم اما در کل ذخیره تخمک تو سن ۳۶ سالگی هم پایین هست دیگه! تو کلینیک مام قیمت تخمک اهدایی ۷۰ میلیون تومن هست!