2777
2789
عنوان

شنیدم جاریم بارداره خیلی ناراحتم

2021 بازدید | 64 پست

از یکی از فامیلای شوهرم شنیدم جاریم بارداره‌ و خیلی ناراحت شدم 

البته نه از اینکه بارداره

از رفتاراش توی این چند سال هر کار خواست کرد هر جور که بگی کینه کرد و ازش حرف شنیدم پشت سرم

حتی من سر پسرم که باردار شدم تو یه جشن منو دید اصلا تبریک نگفت فقط گفت باورم نمیشه همچین کاری کردی(به حالت تمسخر) دنیا که اومد ۳ سال و نیمه هنوز نگفتن مبارک باشه هنوز نیومدن ببیننش هر جا هم ما رو دیدن پشتشون کردن چند بار شاپ دعوت کردیم نیومدن 

حالا شنیدم بارداره خیلی فکرم مشغول شده

من الان چیکار کنم شوهرم باید چیکار کنه

فقط موندم ببینم پدرو مادرشوهرم چیکار میکنن

هیچی عزیزم 

من باشم هیچی نمیگم 

اصلا هم به روی خودم نمیارم 

چیزی هم نمیدم 

چیزی که عوض داره گله نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اون حسوده،ولی مگه توهم حسودی؟اتفافا دیدیش برو باخوشحالی تبریک بگو ،بگوشنیدم خیلی خوشحال شدم برات انشاله ب سلامتی ب دنیا بیاد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر چی میکنی دقیقا؟

خب همون جوری که اونا رفتار کردن، همونجوری باش باهاش

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

عزیرم اینطور که گفتی اون داره زندگیشو میکنه با شمام رابطه نداره اونوقت تو میشینی غصه میخوری که چنینو چنان شد بیخیال بابا 

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
هیچی عزیزم  من باشم هیچی نمیگم  اصلا هم به روی خودم نمیارم  چیزی هم نمیدم  چ ...

اصلا سر دخترم هم با زور مادرشوهرم کادو داد اونم نصف کادوی که ما به دخترش دادیم

سر عروسیمون از پدرشوهرم پول گرفتن کادو بدن به ما ندادن گذاشتن جیبشون باز مادرشوهرم برای حفظ ابروش تو پاتختی از خودش کادو داد گفت اونا دادن پسرم که هیچی اما من حتی خونه اجاره هم می‌کرد گل و شیرینی و کادو میبردم

اون حسوده،ولی مگه توهم حسودی؟اتفافا دیدیش برو باخوشحالی تبریک بگو ،بگوشنیدم خیلی خوشحال شدم برات انش ...

اتقدیر بد دله نسبت به من جلوی جمع جواب سلام یه جوری میده همونجا گریم درمیاد

اون حسوده،ولی مگه توهم حسودی؟اتفافا دیدیش برو باخوشحالی تبریک بگو ،بگوشنیدم خیلی خوشحال شدم برات انش ...

عزیزم این خیلی خوبه 

ولی گاهی آدم می‌ترسه از اینکه طرف فک کنه دیدی کارم درست بود دیدی من چقد مهمم که اینکارا رو باهاش کردم ولی بازم اون اومد دنبالم؟ دیدی ناراحت نشد؟ دیدی من هرکاری هم باهاش بکنم مثل سیب زمینی میمونه اصلا براش مهم نیست؟ دیدی ناراحت شد ولی چیزی نتونست بگه؟ کاری نتونست بکنه؟!.......... 

من واقعا از اینجور چیزا میترسم 

وگرنه این توصیه شما رو بهش میکردم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕