2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه دو تا دوقلو تو نوزادی با هم جابجا بشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست
یه اسمه دیگه فرقش حالا حسن یا علی چه فرقی داره    مهم خانواده است که تو خانواده خوبی بدنیا ...

والا،،همون روز اول تنها چیز مهم اسم هست ک فرق داره ،،اسم هم ک اینده نمی‌سازه،حالا علی رو تا دوماه بگن حسن و باز بشه علی چه اتفاقی میوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا لختشون کرده باشن با هم😂 موقع تولد دی ان ای  یا اثر انگشتی چیزی ازشون ثبت نمیشه؟ که بعد ب ...

اثر انگشت که نه انگشتاشون خیلی کوچولوعه اثر کف پا ثبت میشه تا به دنیا بیان هم دستبندشون شماره و مشخصات داره 

منظورم همون روزای اول بود که پدر مادر خیلی آشنا نیستن با جزئیاتشون. یعنی تو بیمارستان دی ان ای یا اث ...

آها ولی شاید باورت نشه همون روزای اولم علی بیشتر گریه میکنه حسن بیشتر شیر می خواد و... بازم معلوم میشه

اما اونم نباشه همون اول که بچه به دنیا میاد به دستشون دستبند میبندن مشخصات داره،نهایت روش اسم میزنن قاطی نشن.

خواهرزاده های من دو قلو بودن دو سه هفته اول  رنگ لباساشون و جدا انتخاب میکردن تا بزرگتر شدن البته مامان شون از اول میتونست تفاوت شونو تشخیص بده

من اونیم که سایه هم نداشت...

سلام یه تاپیکی به یه دوستی این رو گفتید 

((من میتونم طراحیش رو براتون انجام بدم. بعد فایلش رو هرجا بدید براتون میسازن با برش لیزری. چه اسمیه؟ ببینم نمونه تو آرشیوم دارم نشونتون بدم))

اسم الهه به صورت فارسی دارید؟ 

البته طرح غیر اونایی که تو نت هست

سلام یه تاپیکی به یه دوستی این رو گفتید  (( من میتونم طراحیش رو براتون انجام بدم. بعد فایلش رو ...

سلام عزیزم. باید تو آرشیوم نگاه کنم چون یادم نیست الهه داشتم یا نه‌. فردا تو سیستم میبینم خبر میدم