2777
2789

بنظر من که هرچیزی که داستانش رو ساختن یا فیلمش رو 

حتما چیزی بوده که ساختن 

گرگینه 

خون‌آشام 

پری دریایی 

دیو 

اژدها که از دهنش آتیش میاد 

سیمرغ 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هیولا به اسم شوهرم کنارم خوابیده انقدر خروپوف عجیب و غریب میکنه  یوووووهاااااهاااااااهاهااها

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

ازشون تئوری زیاد شنیدم مخصوصا تئوری های مدگل😥نمیدونم یه جورایی ۵۰ ۵۰ اعتقاد دارم و اعتقاد ندارم

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
ایلومیناتی هارو یکی به زبون ساده بهم بگه چی هستن تو گوگل میزنی انقدر پیچیده راجع بهشون میگه که هیچی ...

یه فرقه شیطانی که دنیا زو میچرخونن و بیشتر اتفاقا زیر سر اوناس

چه کشته شدن افراد مشهور که بیشتر واسه سرپیچی از دستوراتشونه یا وقتی مهره سوخته میشن یا بعضی اتفاقا مث زلزله آتش سوزی و از این قبیل که دلیلشون گاهی برای قربانی دادن برای شیطانه و خیلیای دیگه.کلا بیشتر اتفاقا زیرسرشونه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اهنگ جدید دوجا کت رو کی شنیده؟ paint the town red تو موزیک ویدیوش میتونین قشنگ ایلومیناتی و شیطان پ ...

آره اینکه دوجا کت عضو ایلومیناتیه هم از کیک تولد ۲۷ سالگیش مشخص بود کلا تم تولدش شیطانی بود😥

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)