2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم تو خوابمم دیدم ک رفتم درمونگاه برای انجام آزمایش بعد ک میخواستم بیام خونه دم ورودی یه سگ سیاه بسته بودن حمله کرد بهم میخواست گازم بگیره یواش یواش فرار کردم از در پشت درمونگاه رفتم یهو دیدم یه عالمه گوسفند نر و یه عالمه زن ها تو حموم عمومی زنونه گیر کردن حموم اوار شده خیلی از گوسفندا مرده و زخمی شده بودن شاخ هاشون رو میکوبیدن اینور اونو. زنا هم همو هل میدادن میخواستن فرار کنن نمیشد منم با یه خفتی آخرش خودمو نجات دادم رفتم بیرون از اونجا

بله بگوو 🦦

منم میگم بی زحمت تعبیر کن واسم 

خواب می‌دیدم یه ماره اما باریک و تقریبا کوچیک همش میخواستم بکشمش اما نمیشد و سیاه بود 

همش هم فرار میکرد یا میخواست حمله کنه 

یه بارم از وسط نصفش کردم اما بازم نمرد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

منم میگم بی زحمت تعبیر کن واسم  خواب می‌دیدم یه ماره اما باریک و تقریبا کوچیک همش میخواستم بکش ...

خب نباید میکشتیش خواهر من ای بابا . زدی از وسط دو شقش کردی . 💔

تعبیرش اینه ک با حیوانات مهربان باشید 🦦

منتقدی از دیار مشهد ...
خب نباید میکشتیش خواهر من ای بابا . زدی از وسط دو شقش کردی . 💔 تعبیرش اینه ک با حیوانات مهربان باش ...

مرررررررسی از اینکه تعبیرشو گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

من باردارم تو خوابمم دیدم ک رفتم درمونگاه برای انجام آزمایش بعد ک میخواستم بیام خونه دم ورودی ...

خوبه دیگ نجات پیدا کردی . جای ترسی نیست خواهر 🦦

منتقدی از دیار مشهد ...
 من باردارم تو خوابمم دیدم ک رفتم درمونگاه برای انجام آزمایش بعد ک میخواستم بیام خونه دم ورودی ...

سگ سیاه نفس خودت هست اگر سگ سفید بود ینی نفست رام خودت شده ولی سیاه نه سرکشه نفس و ب تو پیروز گوسفندو نمیدونم