2777
2789
عنوان

رژیم غذایی چی بخورم؟

49 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من قدم بین۱۷۲تا۱۷۵ هست وزنم حدودا ۷۳ هست و پایین تنه درشتی دارم با کمی شکم که باعث شده قدم نسبت به اون چیزی که هست کوتاه تر نشون بده بخاطر وزنم ،شرایط باشگاه رفتن ندارم بنظرتون غذایی چی بخورم و چقدر ؟از طرفی روزی چند دقیقه پیاده روی کنم؟میخوام بشم ۶۹ کیلو

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که متخصص تغذیه نیستیم میتونی از اینستا دکتر تغذیه پیدا کنی یه برنامه بگیری 

نگفتم متخصص هستید گفتم از تجربتون استفاده کنم 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نگفتم متخصص هستید گفتم از تجربتون استفاده کنم 

میدونم عزیزم ولی تو بعضی تاپیک ها دیدم که متاسفانه نظرات غلط میدن و ممکنه استارتر دچار اشتباه بشه برای همین پیشنهاد میکنم با یه متخصص تغذیه درست پیش برید،هر بدنی شرایط متفاوتی داره به پروتئین و کربوهیدرات و چربی روزانه نیاز داره مثلا من میتونم بهت بگم تو هر وعده ات حتما به نحوی این سه تا رو بگنجون ولی مقدارش رو نمیتونم بگم چون نمیدونم چقدر نیاز روزانه بدنت هست.