2777
2789

دوستان ، من می خواهم برای بارداری اقدام کنم، ولی چون ، خواهرم تو دوران بارداریش دائم بالا می آورد و نسبت به همه چیز حالش بد میشد. خیلی ترسیدم، پیش دکتر هم رفتم ولی دکتر گفت هیچ راهی نیست ‌که بشه دارویی چیزی داد که حالت تهوع نداشته باشی.

خوردن سیرابی و ویتامین ب را شنیدم که کمک می کنه. ولی شما پیشنهاد دیگه ای دارید؟

منم از اول تا الان ک ماه هشتمم دارم...دمیترون خیلی خوبه ولس یبوست آوره 

ربطی نداره ک چون خواهرت اینجور بود توهم باشی من مامانم ۴ تا بچه آورد گفت یبارم تهوع نداشتم ولی من برعکس شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ اگر اینجوری بود که خوب بود عزیزم 

مامان من هیچ ویاری نداشته برعکس ما دختراش همه ویار داشتیم و من آخری از همه بدتر بودم 

شاید شما اینجور نشدی شدی هم میگذره دائمی نیست و اون تایم قرص دیمیترون میخوری 

عزیزم همه مثل هم نیستن که مثلا من مادرم بدویار ترین آدم تو دنیا بود همه میگفتن بهم خدا کنه مث مامانت نشی بارداری اولم  یکم ویار و حالت تهوع داشتم ولی بارداری دومم انگار نه انگار خیلی خیلی راحت بودم

من از زمان بسته شدن نطفه تا روز زاییدن داشتم ب شش اثر نکرد روزی سه تا چهارتا دمیترون داد ادنم تاثیرش کم بود چقدرررر بالا اوردم هبچی نمیخوردم از همه چی بدم میومد دمیترون یبوست شدید میاره پدر دربیاره ان شاله شما بارداریت راحت باشه گلم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

عزیزم همه مثل هم نیستن که مثلا من مادرم بدویار ترین آدم تو دنیا بود همه میگفتن بهم خدا کنه مث مامانت ...

درسته. ولی من شنیده بودم، یه سری اقدامات قبل از بارداری انجام بدی، شاید شدت تهوع نسبت به همه چیز را کمتر کنه.

درسته. ولی من شنیده بودم، یه سری اقدامات قبل از بارداری انجام بدی، شاید شدت تهوع نسبت به همه چیز را ...

قبل از بارداری رو نشنیدم ولی تو بارداری سعی کن هیچوقت گشنه نمونی اگه معدت خالی باشه حالت تهوع بیشتر میشه همیشه سعی کن یه چیز کوچولو حتی یه تیکه نون خشک بخور