2777
2789
عنوان

عروسی دوست

137 بازدید | 15 پست

همزمان بامن چندتا دوست و فامیل نامزد بودن الان اونا دارن مقدمات عروسی میچینن  منم قراربود فوقش تا اخر صفر دیگه عروسی بگیریم اما تا آخرصفر مهر طلاق خورد تو شناسنامم طلاق گرفتمه خیلی داغونم نمیدونم چیکارکنم وقتی خبرعروسیشونو میشنوم ناخداگاه غم عالم میاد تو دلم گریم میگیره امروزم خبربارداری یکی فامیلا شنیدم ک تو عروسیشون دست تو دست با شوهرم میرقصیدم قراربود عروس بعدی من باشم ک نشد دلم هزارتیکه شده چقد دنیا نامرده چرا تنهایی و شکست قسمت من شد 😭😭

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل طلاقت

تفاهم نداشتیم این آخریام خیانت کرد خیلی دوسش داشتم تو خوابمم نمیدیدم ازهم جدا بشیم 🥹

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
دنیا همین هست عزیزم غصه نخور منم طلاق گرفتم نزدیک ۷ ماه میشه 

عزیزم باهاش کناراومدی

عزیزم باهاش کناراومدی

نه عزیزم خیلی اذیت میشم خوب ولی با یکی دیگه تو رابطه هستم کنارش حالم خوبه اما میترسم اینم نامرد باشه درخواست صیغه اش بشم چند روزه بهم داده ریختم بهم تاپیک ام بخونی متوجه میشی

آخه چراااا

خودش خیانت کرد بعدش بحثمون شدسر اون موضوع خودشم طلاق خواست من میخواستم یه فرصت بهش بدم اما اون دیگه نخواست گفت اخلاقمون بهم نمیخوره و رفت 💔

نه عزیزم خیلی اذیت میشم خوب ولی با یکی دیگه تو رابطه هستم کنارش حالم خوبه اما میترسم اینم نامرد باشه ...

خیلی سخته من دوهفته میشه جدا شدم خیلی احساس تنهایی میکنم اما کسیو به عنوان دوست تو زندگیم نمیخوام چون توان یه شکست دیگه رو ندارم اعتماد نکن عزیزم بگو اگه منو میخوای بطور رسمی پاپیش بزار اما تن به صیغه نده ممکنه قصدش فقط سواستفاده باشه

خودش خیانت کرد بعدش بحثمون شدسر اون موضوع خودشم طلاق خواست من میخواستم یه فرصت بهش بدم اما اون دیگه ...

خلایق هر چه لایق بره با همونی ک خیانت کرده 

انشالله مورد بهتری واست پیش بیاد لیاقتتو نداشته 

💚🌿االهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚🌿
خلایق هر چه لایق بره با همونی ک خیانت کرده  انشالله مورد بهتری واست پیش بیاد لیاقتتو نداشته&nb ...

متاسفانه با یه زن متاهل بود دوست دخترسابقش بود. نمیدونم فعلا ک خودمو باختم امیدوارم

چوبشو میخوره شک نکن مشغول یه کاری شو کم کم فراموشش میکنی 

خدا کنه واسم دعا کن❤

خیلی سخته من دوهفته میشه جدا شدم خیلی احساس تنهایی میکنم اما کسیو به عنوان دوست تو زندگیم نمیخوام چو ...

میدونم عزیزم درست میگی خواستی درخواست دوستی بده یه مشاور بهت معرفی کنم خانوم هست شاید بتونه کمکت کنه

میدونم عزیزم درست میگی خواستی درخواست دوستی بده یه مشاور بهت معرفی کنم خانوم هست شاید بتونه کمکت کنه

کجایی هست مشاورانلاین؟