2777
2789
عنوان

پروفایل الکی گذاشتم ک ولم کنه😐😐

305 بازدید | 31 پست

سلام دوستان تایپیک های قبلی گفته بودم ک خاستگار سمج دارم و هرچندبار ک جواب منفی میدم بیشتر سمج میشن.دراخر ک دعوامون شد و پسره حرفای خیلی بدی بهم زد و دائما رو پروفایلش هنوز ک هنوزه متن های عاشقانه با اسم من میذاره 

یه پروفایل هایی میذاشت ک هرکی میدید فکر می‌کرد من باهاش درارتباط.خلاصه امشب منم رو پروفایلم یه قلب گذاشتم با H😎

Hکنار قلب گذاشتم ک یعنی کسی تو زندگیمه.😂🤞اونم دید و روپروفایلش گذاشت ک خوشبخت بشی و نمیدونستم کسی و  توزندگیت داری

خلاصه واسم دعا کنید ک دوباره سیریش نشه 😐

ب نظر شما کاربدی کردم؟آخه تو فامیل تبروم میرفت ک اینجور متن هارو با اسم من میذاره

و اینکه چون بلاکش کردم نمیتونه پیام بده میذاره پروفش

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

میترسم آه بکشه و نفرینم کنه😔😔

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

گناه دازع

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چ بدم میاد،مگه زوریه،مث بچه ها

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

گناه دازع

چیکارش کنم خب 

یکساله میگم نه ول نمیکنن

آدم حسابی نیستن ب درد هم نمیخوریم

میترسم آه بکشه و نفرینم کنه😔😔

نترس،نفرین کنه چی بگه؟بگه چرا دوسم نداشت؟کجا حدا گفته کسی دپست داشت تپام حتما دوستش داشته باش؟این مدل ادما کمبود دارن و...

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

اه چ بدم میاد،مگه زوریه،مث بچه ها

دقیقا منم همینو گفتم بهش

فامیلت پروفایل تو رو بیشتر میبینن یذ پروفایل اونو؟

قلب با H آبروتو پیش فامیل نمیبره؟

حالا باز فردا نری بهش بگی پروفایلم الکی بوده و یه جوری بشه که برگرده

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
بچه هارو نگا

عزمزمه من ۱۹سالمه و اون ۲۸سالشه

فکر نمی‌کنم طرفم بچه باشه ولی واقعا رفتارش بچگانه ست

دقیقا منم همینو گفتم بهش

منم ی مدل اینجوری دارم،ب قول تو از ترس اه و نفرین رک نمیگم ک بابا هیچ سنمی باهم نداریم من و تو 

این بچه بازیا چیه؟!

والا من خودم از ترس آبروم مجبور شدم ولی قبول دارم ک اون کارش بچگانه سن باوجود ۲۸سال سن