2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیشب 😞اولین بار بعد سه سال.... خیلی دلم شکسته باورم نمیشه که شوهر من بوده این حرفو زده اصلا ازش انتظار نداشتم💔حس میکنم از چشمم افتاده دیگه هیچ وقت نمیتونم مثل قبل بخوامش... 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
والله همیشه اینقدر بی شخصیت ونفهمه که هرچی میشه تو دعوا یه کاری کنه منم چیزی بگم میگه باباته مخصوصا ...

فقط چیزی که تو بهش بگی رو‌ میگه باباته؟

یعنی حرف دیگه ای رو نمیگه؟

همین دیشب 😞اولین بار بعد سه سال.... خیلی دلم شکسته باورم نمیشه که شوهر من بوده این حرفو زده اصلا از ...

چه واکنشی داشتی؟

منم بعد ۵ سال امروز اولین بار گفت.

نمیدونم چه واکنشی بهتره 

فقط چیزی که تو بهش بگی رو‌ میگه باباته؟ یعنی حرف دیگه ای رو نمیگه؟

چرا نمیگه مثلا تو دعوا اون میگه روانی به بگم خودتی میگه باباته به غیر اینکه خودجوش هم بابامو به فحش های بد میگه 

چه واکنشی داشتی؟ منم بعد ۵ سال امروز اولین بار گفت. نمیدونم چه واکنشی بهتره 

میتونستم بگم خودتی میتونستم منم فحش بدم ولی هیچی نگفتم من که مثل اون بیشعور نیستم اسم مادرشو بیارم

الانم تو قهرم تو سکوت کاریش ندارم هر غلطی میخواد بکنه 

خواستم برم خونه بابام ولی باز به بچم نگاه کردم نتونستم💔

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

هیچ وقت فکرشم نمی کردم که زندگی منی که برا همه نسخه میپیچیدم ومیگفتم محبت وسازش کنین بذارین  همسرتون عاشقتون بشه هرکار برا زندگی کردم ومیکنم اما نمیشه متاسفانه راهی برگشتی هم نیست

میتونستم بگم خودتی میتونستم منم فحش بدم ولی هیچی نگفتم من که مثل اون بیشعور نیستم اسم مادرشو بیارم ...

آخه اگه هیچی هم نگیم که عادی میشه واسشون .

من چون اولین بار بود هیچی نگفتم

هیچ وقت فکرشم نمی کردم که زندگی منی که برا همه نسخه میپیچیدم ومیگفتم محبت وسازش کنین بذارین  هم ...

همین که عادتشون بشه دیگه کاری نمیشه کرد 

من چون اولین بار بود چیزی نگفتم،فقط جریمه نقدیش کردم 🤭

ولی دفعه های دیگه کوتاه نمیام.

چرا فقط من ناراحت بشم و غصه بخورم

آخه اگه هیچی هم نگیم که عادی میشه واسشون . من چون اولین بار بود هیچی نگفتم

منم اولین بار بود💔هنوز باورم نمیشه

اگه پا پیش گذاشت و خواست اشتی کنه بعد سنگامو باش وا میکنم