شوهرم معمولا چیزی برام نمیخره مثلا تاحالا تو این چندسال گل نخریده .هرسال تولدمو یه مانتو میخره همین وکلا چون شاغلم هیچ خرجو هزینه ای برام نمیکنه و نکرده .الانم میدونم نداره .بهم میگه ندارم هزینه کنم.واقعا دلم گرفته خب چرااز قبل برنامه ریزی نکرده لااقل یکم جمع کنه واسه زنش چیزی بگیره .خیلی ناراحتم انگار اصلا براش مهم نیست که بخواد سورورایز کنه یا با برنامه جمع کنه بخپاد خوشحالم کنه.دلم خیلی شکسته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احساس می کنم شما هم متواضعانه رفتار کردید و صحبت جدی نداشتید باهاشون در این مورد. دیگه هرچقدر هم نداشته باشه خرید یه دسته گل که هزینه ای نداره. این کم لطفی ایشون رو نشون میده. شایدم بلد نیست چنین کارهایی رو.
خب ایشون کلا نا آگاهه در این خصوص. بهش توضیح بدید و بگید گل خشک میشه اما حس خوبی که بهم میده ...
بله دقیقا گفتم که حتی یه گل نخریدی من انچنانی نمیخام ولی یادم باشی و بفهمم کاری برام کردی ارزش داره ولی متاسفانه انگار نه انگار اصلا در حقم خرجی نمیکنه چون میدونه من دستم تو جیب خودمه
خوش شانس بوده که دختر نجیب و آرومی مثل شما همراه زندگیشه دخترای دیگه به راحتی نمیگذرن از ای ...
والا مغزشو قبلا خوردم ولی چون میدونم فایده نداره حرفام دیگه اعصابمو نمیذارم یعنی حوصله ندارم همش هی بگم خودش دیگه بزرگه میبینه ولی انجام نمیده .دیگه الانم زورکی دوست ندارم چیزی بگیره چون برام هیچ ارزشی نداره.در کل شانسمه و مچبلد نیستم چیکار کنم
والا مغزشو قبلا خوردم ولی چون میدونم فایده نداره حرفام دیگه اعصابمو نمیذارم یعنی حوصله ندارم همش هی ...
واقعا متاسفم. که چنین رفتاری داره و قدردان شما نیست. بعضی ها از بچکی یاد نمیگیرن این مسائل رو و تو خانواده شون اونطور که باید محبت رد و بدل نمیشه که ارزش محبت کردن رو بدونن.