2777
2789
عنوان

مامانا،فردا واکسن ۱۸ماهگی دخترمو میزنم ،نکته ای چیزی هس بگین؟؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست
بسلامتی وقتی واکسن رو زدی تا میتونی بزار راه بره که تو بدنش پخش بشه وپاش سفت نشه

باش حتما ،اگ راه بره بعدش و نق نزنه بغل بخاد😫

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم میگذره حرصش نخور

👍🏻😘

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
ولی جای واکسنش نزار تا سه روز اب بهش بخوره 

بااش👍🏻

خواهرم میگه چون واکسن ک از یخچال میاد ییرون اولین نفر بزنی بچه زیاد تب نمیکنه خودش از رو تجربه سه ت ...

عه چ جالب🤔باشه صبح زود میبرم 👍🏻مرسی عزیزم🌹

[QUOTE=310457711]راه نه بدو بدو کنه و بپر و بپر وگرنه بعدش نمیتونه خوب را بره و پاش میگیره[/QUOTE

اهاا بدو بدو ،بااش

مرسی عزیزم🌹

من قبلش استامینوفن دادم بعد واکسن دکتر گفت شیاف بزار چون دخترم سابقه تشنج داشت بعد واکسن بردم پارک بازی کرد اومدیم خونه ن تب شد ن لنگید . برعکس واکسنای قبل خیلی اذیت میکرد . جای واکسنش رو مادرشوهرم استامینوفن زد که ب همه توصیه میکنه و خیلیا گفتن خوبه نمیدونم خوبه یا ضرر داره 

من چهار روز پیش زدش راحترین بود انقو که للوی بعصیا اضطرس دادن

عه،پادرد نشد؟یا تب شدید؟لنگ نزد؟

منم باید فردا واکسن شش ماهگی بزنم  به یکی از پاش میزنن یا هر دو ؟

یادم نمیاد دقیق🤔فک کنم یکی خوردنی،یکی هم هر دو پاش🤔

من قبلش استامینوفن دادم بعد واکسن دکتر گفت شیاف بزار چون دخترم سابقه تشنج داشت بعد واکسن بردم پارک ب ...

چ خوب،خداروشکر

یعنی محل ک واکسن زده شربت استامنیفون مالیدی؟🤔

عه،پادرد نشد؟یا تب شدید؟لنگ نزد؟

قبل رفتن به بهداشت حدوددویاسه سیسی اب قند درست کردم خوردش خیلی کم برای تبش هم هرسه ساعت 45 دقیقه بعش استا دادم وشب موقع خواب بهش بروفن دادم هم خوب بخوابه 

یانمیاسان قیز😀
چ خوب،خداروشکر یعنی محل ک واکسن زده شربت استامنیفون مالیدی؟🤔

و قبل واکسن پاهاشو ماساژبدی فقط قبل واکسن 

وحتما اب قند بده خیلی خوب بودن این دو تا کار دردشو کم کرداصلااذیت نشدم

یانمیاسان قیز😀
قبل رفتن به بهداشت حدوددویاسه سیسی اب قند درست کردم خوردش خیلی کم برای تبش هم هرسه ساعت 45 دقیقه بعش ...

چ خوب،مرسی عزیزم 🌹🤗