بچه ها من ۱۸هفته و ۳روزم هس پای سمت راستم هر چن مدت یبار میگیره یجوری میشه یعنی راحت نیستم تو راه رفتن دکتر گف فقط چربش کن شما چی چه حالتایی دارید بیاید باهم باشیم
راستی سرما هم خوردم🤧
پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من فک میکنم بخاطر سنگینیه چون بالاتنم نسبت ب پایین تنم سنگین تر شده ...شما نی نیتونو حس میکنید تکون ...
به قدری گرفته میشه که نمیتونم راه برم باید همونجا بشینم 🤕🤕خیلی نگرانم منتظرم نوبت دکترم بشه بهش بگم نه عزیزم اصلا تکون نمیخوره فک کنم از ۲۰ هفتگی تکون خوردناش شروع شه
به قدری گرفته میشه که نمیتونم راه برم باید همونجا بشینم 🤕🤕خیلی نگرانم منتظرم نوبت دکترم بشه بهش بگ ...
آره لا مصب خیلی بده من پامو میکشم و راه میرم جایی هم نمیرم جز خونه بابام اینا...امروز میخواستم برم بازار ک بخاطر این شدایطم نشد...عزیزم تکون ک میخوره شما حسش نمیکنی من بارداری اولم ۱۹هفته حس کردم الانم از ۱۶ ولی خیلی کم و خفیف مثلا روزی دوسه بار
پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹