2777
2789

بچه ها من ۱۸هفته و ۳روزم هس پای سمت راستم هر چن مدت یبار میگیره یجوری میشه یعنی راحت نیستم تو راه رفتن دکتر گف فقط چربش کن شما چی چه حالتایی دارید بیاید باهم باشیم 

راستی سرما هم خوردم🤧

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از وقتی وارد ۱۷ هفته شدم اینجوریم یعنی طبیعیه؟

من فک میکنم بخاطر سنگینیه چون بالاتنم نسبت ب پایین تنم سنگین تر شده ...شما نی نیتونو حس میکنید تکون میخوره😍

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
طبیعیه من تو هفته های اخر هر شب همین بودم 

الان باردارید؟ من بارداری اولم ماه ۸ استخوان پشتم گرف یهو و نمیتونستم بشینم خیلی بد بود  ولی این سری از همون هفته های اول این حالتا رو دارم

عزیزم وقتی رگ پات میگیره پنجه های پات به سمت جلو بکش چن بار تکرار کم باز میشه... نمیدونم تونستم منظ ...

ینی همونطور ک نشستم اینکارو بکنم یا ایستاده....منظورتو تا حدودی گرفتم فک کنم

الان باردارید؟ من بارداری اولم ماه ۸ استخوان پشتم گرف یهو و نمیتونستم بشینم خیلی بد بود  ولی ای ...

من سر هردوتا گرفتگی رو توی نقاط بدنم داشتم اما پا بیشتر این یکی هم فعلا دوبار گرفته پام تا الان ک ۲۲ هفته ام مطمئنم ماه اخر هم بیشتر میشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من فک میکنم بخاطر سنگینیه چون بالاتنم نسبت ب پایین تنم سنگین تر شده ...شما نی نیتونو حس میکنید تکون ...

به قدری گرفته میشه که نمیتونم راه برم باید همونجا بشینم 🤕🤕خیلی نگرانم منتظرم نوبت دکترم بشه بهش بگم نه عزیزم اصلا تکون نمیخوره فک کنم از ۲۰ هفتگی تکون خوردناش شروع شه

...
ینی همونطور ک نشستم اینکارو بکنم یا ایستاده....منظورتو تا حدودی گرفتم فک کنم

اگ تونستی دراز بکش 

اگ نه تو هرحالتی هستی تونستی انجام بده

بعد این گرفتن رگ هم خیلی طبیعیه اصلا نگران نباش

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
به قدری گرفته میشه که نمیتونم راه برم باید همونجا بشینم 🤕🤕خیلی نگرانم منتظرم نوبت دکترم بشه بهش بگ ...

آره لا مصب خیلی بده من پامو میکشم و راه میرم جایی هم نمیرم جز خونه بابام اینا...امروز میخواستم برم بازار ک بخاطر این شدایطم نشد...عزیزم تکون ک میخوره شما حسش نمیکنی من بارداری اولم ۱۹هفته حس کردم الانم از ۱۶ ولی خیلی کم و خفیف مثلا روزی دوسه بار

اگ تونستی دراز بکش  اگ نه تو هرحالتی هستی تونستی انجام بده بعد این گرفتن رگ هم خیلی طبیعیه اص ...

ممنونم گلم🌹