2777
2789

واکنششون چی بود؟ من نمیدونم چطور بگم.چون میدونم بابام اصلاخوشحال نمیشه..مامانمم میگه براچیته هی بچه.ولی شوهرم عشقش بچه هست

تویی زیباترینم

ابجیم اول زنک‌زد ب من انقددددد ذوق‌کردم ب ابجی دیگم گفتم اون خیلی ناراحت شد مامانم اولش ناراحت شد بعد کلی ب ابجیم دلگرمی میداد و‌کمکش کردیم انقدم جوجش عزیززززز و‌شیرینه ک‌حد نداره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولی اوردم دومی وبعد ۱۰ سال هی میگفتن چرا نمیاری بعد دومی یک ساله شد سر سومی باردار شدم پسرم به مامانم پای تلفن گفت اون گفت برا چیت بود گناه داره بچت شیر خواره حتی تا مدتها بعد که بدنیا اومد هی میگفت همون دوتا بس بود ولی این سومی انقد شیرین و دوست داشتنی الان عاشقش شدن

فقط پدر و مادر مهمن😍

خیلی خونسرد و خوشحال خبر بده😁چه خبری خوشتر و شیرین تر از وجود نعمت و برکت خدا توی زندگی 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

من دومی رو حامله شدم مامان  و بابام میگفتن برا چیته و فلان ، دیگه ب سومی ب هیچ عنوان فکر نمیکنم ، چون ن من ن شوهرم نمیخایم، ولی شما اگه موقعیتش رو دارین چ اشکالی داره عزیزم شوهرت هم ک دوست داره اصل اونه بقیه باهاش کنارمیان

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879