2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه دیده بودین؟؟؟

213 بازدید | 18 پست

دیروز فامیلمون نذر اش رشته داشت منم رفتم کلا هرساله همینه همه جمع میشیم..تا بیام خونه ساعت ۷ونیم شد بعد شوهرم با حالت عصبانی گفت شام نداریم؟؟ گفتم اش هست میخوری؟؟

گفت ن اش مگ شام میشه..آخه کسی این حرف و میزنه که تاحالا شام اش نخورده باشه کلا دیشب سر لج داشن نمیدونم چرا..

بعد دویید سمت در همینجوری غرغر می‌کرد گفت دارم میرم خونه مامانم شام میای؟ گفتم نه برو 

حرفم تموم نشده بود به سرعت برق رفت 

راستش خیلی دلم شکست .. 

یه ساعت بعد زنگ زد گفت کجایی گفتم خونه گفت لباس بپوش بیام دنبالت گفتم نمیخوام خوابم میاد سریع قطع کرد..

ساعت یازده شب اومد مثلا میخواست از دلم در بیاره ک آره خیلی گشنم بود عصبی شدم ..منم باهاش حرف نزدم 

دید بهش بی محلی میکنم خودشم قهر کرد 😑

حالم خودشون برن هرجاییی اصلا مابراشون مهم نیستیم متنفرم از همه مردا خودخواها

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی ننه بچه دستپخت ننه اش دوست داره سعی کن غذاهای مادرش یاد بگیری 

دستپخت مادر شوهرم خیلی خوبه کلی ازش غذاهای خوب یاد گرفتم هروقت برا شوهرم میپزم خیلی ذوق میکنه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

زیادم یدنبوده بنده خدا،حداقل بعدش پشیمون شده هم زنگ زده هم اومده دنبالتون 

وقتی شما خونه این و بدو بدو میره خونه مادرش اونوقت چه حالی بهتون دست میده؟؟ساعت هنوز ۸ نشده بود..حداقل صبر می‌کرد منم آماده شم باهم‌بریم..

چون با خانوادش رابطه خوبی ندارم دنبال یه بهونه ک‌برم اونجا خوب شیم اینم اصلا به روی خودش نمیاره

دست پخت من بهترم هست..کلا عصبی بود دنبال بهونه بود

گآرد نگیر عزیز دلم میدونم بهترین دستپخت هم داشته باشی بچه ها بازم دستپخت مادرشون بیشتر دوست دارند 

خودت عاشق دستپخت مادرت نیستی!؟

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بالاخره بعد چهارده روز اومد؟ یا بعد یکی دو ساعت؟ 

منظورم اینه که تو اون چهارده روز یکی دو ساعتش اومد  پیشم 

اون ۱۴روز هم مرخصی زایمان بود بهش داده بودن وحق من بود کنارم باشه  

برا زایمان خانم ازطرف اداره شوهرم بهش ۱۴روز مرخصی میدن