شما از چه نوع قابلمه ای استفاده میکنید واسه پخت و پز ، کلا به نظرتون چه جنسی مناسب و سالمه
من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیرکس بهتر و بهداشتیه اما نگهداریش سخته ....من استیل استفاده میکنم اونم عوارض داره اما از چدن و تفلون بهتره
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
روحی دوست دارم بخرم میگن باید مطمعن باشی آلومینیوم نیست آخه چجوری روحی اصل پیدا کنم
من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
من خیلی دس دس کردم یه سرویس ارشیا 6 7 یا 8 تومنی خریدم ناراضی دوستم گفت بهترین قابلمه روی هس، 😓😟 ...
واقعا ؟ میشه ازش بپرسید چه مارکی خوبه قابلمه روحی
من خیلی دس دس کردم یه سرویس ارشیا 6 7 یا 8 تومنی خریدم ناراضی دوستم گفت بهترین قابلمه روی هس، 😓😟 ...
قابلمه روی الومینیوم داره و موقع پخت وارد غذا میشه و تو بدن جذب میشه
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
من موقع خرید چند سال پیش خیلی تحقیق کردم بهترینش پیرکسه ...بعد استیل بهتره که اونم ضررهایی برای بدن داره بعد چدن و سرامیکه به شرطی که خوب نگهداری کنی و کمی خش افتاد عوضش کنی روهی هم آلومینیوم داره باعث آلزایمر زود هنگام میشه تفلون هم که ضررهاش و دیگه همه میدونن...مس هم خوبه اما تند تند باید پرداخت بشه چون یه لایه کدر روش میبنده بعد یه مدت استفاده که سمیه و خطرناک
من موقع خرید چند سال پیش خیلی تحقیق کردم بهترینش پیرکسه ...بعد استیل بهتره که اونم ضررهایی برای بدن ...
تو قابلمه پیرکس برنج میشه پخت؟