2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بدکدوم دکتر؟

بیمارستان سجاد دکتر جعفرپور. کدوم شهرید؟ اگه تهرانید حتمابرید پیش دکتر عبدالله شفیعی   توعمل تیرویید جراح  خیلی مهمه که با سابقه باشه به حنجره وپاراتیرویید آسیب نزنه. من تایسال بعدعمل  صدام  گرفته بود   حنجره امم فلج  کرده  . 

بیمارستان سجاد دکتر جعفرپور. کدوم شهرید؟ اگه تهرانید حتمابرید پیش دکتر عبدالله شفیعی   توعمل تی ...

من تهران بیمارستان پیامبران جراحم دکترمظفرفتوحی خداخیرش بده کارش عالی بود

نه عزیزم فقط لووتیروکسین وپراپرانولول

آها پس جراحت خوب بوده .  جراح دادش منم خوب بود. ولی جراح من نه  متاسفانه . الان خواهرمم داره  اونم مثل ما پاپیلاری   ولی خب چون زیر یک سانته   هنوز عمل نکرده . منم زیر یک سانت بود  پنج میل

آها پس جراحت خوب بوده .  جراح دادش منم خوب بود. ولی جراح من نه  متاسفانه . الان خواهرمم دا ...

من سمت راستم اندازه ی بادوم درشت سمت چپم اندازه ی پرتقال تامسون وسواسی شده بودم برم چندتاآزمایشگاه برای پاتولوژی خیلی بزرگ بود

من سمت راستم اندازه ی بادوم درشت سمت چپم اندازه ی پرتقال تامسون وسواسی شده بودم برم چندتاآزمایشگاه ب ...

وای چه بزرگ  

واسه من اصلا بامعاینه مشخص نبود اندازه یه عدس بود  .شانس نیاوردم  

خیلی گرون میگیره الان قیمتش 80 تومنه

آره ولی خب ارزش داره . دکتر  بخشی  هم میگن خوبه .  ماتوشهر خودمون کرمانشاه دادشم عمل کرد پیش یه جراح خوب    سال ۹۹ فکرکنم ده  پانزده تومن شد  بیمارستان خصوصی بود.  من  ۹۷  عمل کردم   ‌.ایکاش زمان برمیگشت عقب  و پیش یه جراح خوب   عمل میکردم 

بیمارستان سجاد دکتر جعفرپور. کدوم شهرید؟ اگه تهرانید حتمابرید پیش دکتر عبدالله شفیعی   توعمل تی ...

شفیعی یه دزد بیسواده فقط جو میده و میترسونه خدا لعنتش کنه

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸