2777
2789
عنوان

اونایی ک هنر خوندن بیاین😚

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان،خواستم بدونم دروس هنر سخته؟ 

و کنکورش نسبت ب کنکور تجربی چی؟ 

و اینکه حجم درسای تخصصی خیلی زیاده؟ مثلا منی ک تجربی میخوندم میتونم الان درسای هنرو بخونم و کنکورش رو بدم؟ در عرض یکسال؟

عزیزم خواستم بابت راهنماییت تو تاپیکم ، منم یه نظر برا تاپیکات بذارم که این تاپیک به چشمم خورد😊

منم تجربی بودم و رفتم هنر… هم میتونی بعد از دیپلم بری امتحان تغییر رشته بدی دیپلم هنر بگیری، چهارتا کتاب باید امتحان بدی که حد نصاب ۱۲ بیاری قبول میشی و دیپلم هنر میدن… هم میتونی در کنار همون کنکور تجربی، کنکور هنر هم بدی و وارد دانشگاه هنر بشی که دیگه دیپلم هنر لازم نیست… من با همون چهارتا کتاب که برای تغییر رشته خونده بودم کنکور دادم و غیرانتفاعی هنر قبول شدم… 

مبانی هنرهای تجسمی

طراحی

تاریخ هنر ایران

تاریخ هنر جهان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواستم بابت راهنماییت تو تاپیکم ، منم یه نظر برا تاپیکات بذارم که این تاپیک به چشمم خورد😊 من ...

اهان،ممنون عزیزم 

راستش میخوام تربیت بدنی بیارم واسه رشته ی تجربی و درسای سختش تربیت بدنی آوردن خب خیلی سخت تر از درسای هنره 

بهرحال ممنون ک راهنمایی کردی خیلی ب دردم خورد