2777
2789
عنوان

اونایی ک هنر خوندن بیاین😚

58 بازدید | 4 پست

سلام دوستان،خواستم بدونم دروس هنر سخته؟ 

و کنکورش نسبت ب کنکور تجربی چی؟ 

و اینکه حجم درسای تخصصی خیلی زیاده؟ مثلا منی ک تجربی میخوندم میتونم الان درسای هنرو بخونم و کنکورش رو بدم؟ در عرض یکسال؟

عزیزم خواستم بابت راهنماییت تو تاپیکم ، منم یه نظر برا تاپیکات بذارم که این تاپیک به چشمم خورد😊

منم تجربی بودم و رفتم هنر… هم میتونی بعد از دیپلم بری امتحان تغییر رشته بدی دیپلم هنر بگیری، چهارتا کتاب باید امتحان بدی که حد نصاب ۱۲ بیاری قبول میشی و دیپلم هنر میدن… هم میتونی در کنار همون کنکور تجربی، کنکور هنر هم بدی و وارد دانشگاه هنر بشی که دیگه دیپلم هنر لازم نیست… من با همون چهارتا کتاب که برای تغییر رشته خونده بودم کنکور دادم و غیرانتفاعی هنر قبول شدم… 

مبانی هنرهای تجسمی

طراحی

تاریخ هنر ایران

تاریخ هنر جهان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواستم بابت راهنماییت تو تاپیکم ، منم یه نظر برا تاپیکات بذارم که این تاپیک به چشمم خورد😊 من ...

اهان،ممنون عزیزم 

راستش میخوام تربیت بدنی بیارم واسه رشته ی تجربی و درسای سختش تربیت بدنی آوردن خب خیلی سخت تر از درسای هنره 

بهرحال ممنون ک راهنمایی کردی خیلی ب دردم خورد