2777
2789
عنوان

شوهر بی فرهنگ😐

1554 بازدید | 61 پست

خونه مثل دسته گله، از ساعت ۷ غذا درست میکردم تا الان

سفره چیدم

دیدم پیاز پوس کنده. گفتم عع منم پوس کندم

الان باید نصفشو بندازم دور چون یخچال بو پیاز میگیره بزارم.

گف حق نداری این کارو بکنی

با تهدید

گف غذام زیاد میمونه حققق نداری بریزی دور

با چ اجازه ای این کارو میکنی

درصورتی ک هیچ وقت غذا نمیریختم دور

چرت و پرت میگف

غذا کوفتم شد اصلا نخوردم

اونم نشست تا تهش خورد

منم معدم عصبی شده

همسرِ یک سرباز:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه اسراف نکن 

بزار روی ظرف در بسته 

ما ظرف مخصوص پیاز خریدیم ک شبیه پیازم هست 

یخچالم بو نمیگیره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

همسرت خیلی بد حرف زده 

اما خدایی تو هم پیاز رو ننداز دور🫠واقعا اسرافه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

پیاز بذار تو ظرف که در داره بذار تو یخچال بو نمیگیره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

گذشته از لحن شوهرت که خوب معلوم نیست چشه شاید فشار اقتصادی اذیتش،میکنه  برای حل مشکل بوی پیاز تویخچال از دی جی ظرف نگهداری سیر و پیاز بخر یا توپلاستیک زیپی بذار 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟