2777
2789

مجردم ۲۳ سالمه ها تو زندگیم خیلی سختی کشیدم 

بقران همش تو جنگ و دعوا و کتک و بیرون کردن مامانم له کردن شخصیت اعضا خانواده و....بزرگ شدم 

اخرشم طلاق گرفتن با ابرو ریزی و سرو صدا تو مردم

جلو آدمی نبوده و نیست که اشکم دربیاد 

بخدا دلم نمیخواد نفس بکشم 

هی کارامو میندازم عقب 

دلم میخواد فقط هرچیزی که نمیشه میگم بدرک که نمیشه میزارمش کنار 

دلم میخواد فقط بشینم یه جا هیچ کاری نکنم 

دلم میخواد بشینم فقط زل بزنم به یه نقطه تا روز بگذره

از همه چیزم سیرم 

نه دلم میخواد تو مهمونیا شرکت کنم نه دوست دارم تو جمع فامیل باشم 

خیلیم اورتینکرم از بچگی همینطور بودم به ریزترین مسائل دقت میکنم و جزئیات همه چیزو سریع تحلیل میکنم 

اذیتم کلا 

خسته م از همه چیز

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالپردازی داری؟

اره ازهمون بچگی اما نمیزاشتم مانع انجام  کارام بشه 

ولی متاسفانه الان زیاد شده 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم احتمال داره در معرض افسردگی باشی چون منم شرایط تو رو داشتم اینو بهت میگم

بعدش افسردگی گرفتی؟

اره ازهمون بچگی اما نمیزاشتم مانع انجام کارام بشه ولی متاسفانه الان زیاد شده

من هم درگیرشم هر چی سنم میره بالا بدتر میشه 

دارو هم مصرف میکنم 

سعی کن تمرکزتو بیاری تو لحظه حال 

اگه ادامه بدی مطمئن باش حسابی عقب میوفتی

الان پیش کی زندگی میکنید؟شرایط مالیتون چطوره؟

شرایط مالی خوب نیست 

کنار مامانمم 

بعدش افسردگی گرفتی؟

اره ولی ببین راستش من به موقع متوجه شدم تونستم ازش خارج بشم 

یعنی پذیرفتم زندگی من همینه ، من داشتم خودمو بخاطر کارهایی ک اطرافیان کرده بودن نابود میکردم و دائم بهش فکر میکردم 

تا اینکه دیگه گفتم باید فکری به حال خودم بکنم ، شروع کردم با حال بد کارهای ساده رو انجام دادن مثلا برای من حتی حموم رفتن عذاب بود یه صحبت عادی عذاب بود تا اینکه مثلا با خودم گفتم امروز فقط میخام حموم برم حتی اگه حالم بد بود یا امروز میخام فلان فیلم رو ببینم حتی اگ حالم بد بود و ....

عزیزدلم همسن دختر خودمی که خیلی حس بدی داره دختر منم یه مدت اینجوری بود هم خودش عذاب میکشید هم من  خداشکر گذشت توروخدا یه قدمی یه حرکتی یا استارتی بزن فقط یاعلی بگو ونزار عمرت الکی هدرشه قربونت برم

اره ولی ببین راستش من به موقع متوجه شدم تونستم ازش خارج بشم یعنی پذیرفتم زندگی من همینه ، من داشتم خ ...

با کمک دکتر پیش رفتی ؟

قرص هم مصرف میکردی؟

عزیزدلم همسن دختر خودمی که خیلی حس بدی داره دختر منم یه مدت اینجوری بود هم خودش عذاب میکشید هم من خ ...

خیلی اعصابم خورده😭نمیدونم چجوری میتونم آرامشمو حفظ کنم