2777
2789
همه که یه جور نیستن عزیزم ؛خیلیا هم هستن که خوشبختن

خدا کنه همه خوشبخت باشن

اما قلب آدم از سنگ که نیست اینارو می بینه هم ناراحت میشه هم اینکه واقعا دیدگاهش به ازدواج عوض میشه

بچه نیستم عزیزم متاسفانه ۳۹ سالمه ؛ خواستگار زیاد داشتم ولی هیچ وقت دلم نمیخوای به هر قیمتی ازدواج ک ...

۳۹ سالتم که باشه برای حرف بقیه هیچوقت انتخاب اشتباه نکن:))

مستقلی؟منظورم اینه سر کار میری؟

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای من اگه سقف اتاقم بالاتر میرفت که الان شوهر ۱۹۰ مو پیدا کرده بودم دو شکم زاییده بودم خوش خرم با لندکروزمون سفرهای آخر تابستونو رفته بودیم 😂🤣

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مشکل من اینه که نمیتونم قوی باشم 😔😔😔😔😔 هیلی نازک نارنجی و دل نازکم و خیلی زود بغض و گریه میکنم ...

اگه بخوای میتونی بهم پیام بدی،من میتونم به حرفات گوش بدم شاید کمکی هم کرده باشم

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋
خدا نکنه عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه عاشق امضاتونم ...

انشالله گلم انشالله  🙏🙏🙏

درباره امضامم ، خيلی ازتون ممنونم ❤💗مرسی 🌹🌹🌹

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

اگه بخوای میتونی بهم پیام بدی،من میتونم به حرفات گوش بدم شاید کمکی هم کرده باشم

ممنونم مهربونم ، لطف داری 😘😘😘🥰💗❤💕🌹🌹🌹 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

سلام عزیزم‌ حال پدرتون بهتره الحمدالله؟ همسرم دچار این بیماری شده

سلام عزیزم 

خدارو هزار مرتبه شکر بهترن

عزیزم امیدتون به خدا باشه و درمانش رو پیگیر باشین ان شاءالله که حالشون خوب میشه 

اگه شرایطش رو دارین صدقه زیاد  بدین و  گوسفند عقیقه کنین 

سلام عزیزم‌ حال پدرتون بهتره الحمدالله؟ همسرم دچار این بیماری شده

و اینکه عزیزم دوران شیمی درمانی اخلاق شون خیلی رد میشه و بی حوصله و بهانه گیر میشن و دائم به غذا اینا گیر میدن ؛ به همه چیز گیر میدن اینو بدون که اینا اصلا دست خودشون نیست و به خاطر داروها سیستم اعصابشان به هم می ریزه؛ اینا تجربه ما بود باز اگه سوالی داشتین بپرس امیدوارم ان شاءالله روز به روز حال مریضتون خوب بشه

و اینکه عزیزم دوران شیمی درمانی اخلاق شون خیلی رد میشه و بی حوصله و بهانه گیر میشن و دائم به غذا این ...

سلام عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر پدر تون بهتر هستند

ممنون از شما دقیقا همسر من خیلی بی حوصله وبهانه گیر شده

جلسات شیمی درمانی رو تمام کرده ۲۵ مهر باید سی تی اسکن بشه توکل به خدا انشالله جوابش خوب باشه

سلام عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر پدر تون بهتر هستند ممنون از شما دقیقا همسر من خیلی بی حوصله وبهانه ...

ممنونم عزیزم؛ ان شاءالله حال همسر شما هم روز به روز بهتر میشه ؛این روزای سخت موقته و خیلی صبر و حوصله میخواد ولی میگذره عزیزم  ؛پدر من هم در حال گذراندن دوره پرتو درمانی هستش